Povezane vesti
Tramp: Sviđa mi se šta je rekao Putin, znači da je tačno ono što govorim
Politika 16.09.2023
VAŠINGTON – Bivši američki predsednik Donald Tramp pozitivno je ocenio izjavu ruskog lidera Vladimira Putina, koji je nedavno pohvalno govorio o njegovoj spremnosti da reši krizu oko Ukrajine. „Sviđa mi se to što je rekao jer to znači da je… »
"Sviđa mi se ono što je Putin rekao o meni": Tramp šokirao izjavom, oduševljen rečima ruskog predsednika: "Znači da je…
Blic 16.09.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp pozitivno je ocenio izjavu ruskog lidera Vladimira Putina, koji je nedavno pohvalno govorio o njegovoj spremnosti da reši krizu oko Ukrajine. - Sviđa mi se to što je rekao jer to znači da je tačno ono što… »
Tramp lajkovao ono što je Putin rekao o njemu
Telegraf 16.09.2023
Putin je zapravo izjavio da Moskva ne očekuje nikakvu suštinsku promenu u američkoj spoljnoj politici u odnosu na Rusiju, bez obzira na to ko će preuzeti Belu kuću nakon izbora sledeće godine. Donald Tramp je rekao da pozdravlja komentare ruskog… »
RTV 16.09.2023
VAŠINGTON - Bivši američki predsednik Donald Tramp pozitivno je ocenio izjavu ruskog lidera Vladimira Putina, koji je nedavno pohvalno govorio o njegovoj spremnosti da reši krizu oko Ukrajine. "Sviđa mi se to što je rekao jer to znači da je tačno… »
Tramp: Sviđa mi se ono što je Putin rekao o meni
Vesti online 16.09.2023
Bivši američki predsednik i mogući kandidat na predsedničkim izborima 2024. godine Donald Tramp, rekao je da mu se sviđa ono što je o njemu izjavio ruski predsednik Vladimir Putin. Putin je nedavno rekao kako je čuo Trampovu izjavu da bi za… »
Dnevnik 16.09.2023
VAŠINGTON: Bivši američki predsednik Donald Tramp pozitivno je ocenio izjavu ruskog lidera Vladimira Putina, koji je nedavno pohvalno govorio o njegovoj spremnosti da reši krizu oko Ukrajine. "Sviđa mi se to što je rekao jer to znači da je tačno… »
Tramp odgovorio na poruku iz Moskve: Uveo bih Putina i Zelenskog u sobu i okončao rat u Ukrajini za 24 sata
Kurir 16.09.2023
Nekadašnji američki predsednik Donald Tramp ponovio je da će okončati sukob u Ukrajini za 24 sata ako bude ponovo izabran. Tramp u intrevjuu za NBC nije hteo da otkrije na koji način bi mogao da okonča rat koji traje već duže od 18 meseci. - Ako… »
Euronews 16.09.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp pozitivno je ocenio izjavu ruskog lidera Vladimira Putina, koji je nedavno pohvalno govorio o njegovoj spremnosti da reši krizu oko Ukrajine. "Sviđa mi se to što je rekao jer to znači da je tačno ono što… »
Vesti dana »
Danas pretežno oblačno i hladno, temperatura do šest stepeni Celzijusa - kakav nas vikend očekuje?
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih
Policija upala u kuću ministra zdravlja Hrvatske, na meti istrage još lekara i direktora bolnica
Blic pre 51 minutajoš 8 povezanih
Ruska vojska u jednom danu izvršila 466 udara u Zaporoškoj oblasti
Politika pre 15 minutajoš 2 povezane
Šta uradi Luka? Dončić razbijao Jutu, pa uništio Dalas (video)
Večernje novosti pre 21 minutajoš 7 povezanih