Povezane vesti
Tramp: Sviđa mi se šta je rekao Putin, znači da je tačno ono što govorim
Politika 16.09.2023
VAŠINGTON – Bivši američki predsednik Donald Tramp pozitivno je ocenio izjavu ruskog lidera Vladimira Putina, koji je nedavno pohvalno govorio o njegovoj spremnosti da reši krizu oko Ukrajine. „Sviđa mi se to što je rekao jer to znači da je… »
Tramp lajkovao ono što je Putin rekao o njemu
Telegraf 16.09.2023
Putin je zapravo izjavio da Moskva ne očekuje nikakvu suštinsku promenu u američkoj spoljnoj politici u odnosu na Rusiju, bez obzira na to ko će preuzeti Belu kuću nakon izbora sledeće godine. Donald Tramp je rekao da pozdravlja komentare ruskog… »
Tramp: Sviđa mi se ono što je Putin rekao o meni
Vesti online 16.09.2023
Bivši američki predsednik i mogući kandidat na predsedničkim izborima 2024. godine Donald Tramp, rekao je da mu se sviđa ono što je o njemu izjavio ruski predsednik Vladimir Putin. Putin je nedavno rekao kako je čuo Trampovu izjavu da bi za… »
Tramp: Sviđa mi se šta je rekao Putin, znači da je tačno ono što govorim
Euronews 16.09.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp pozitivno je ocenio izjavu ruskog lidera Vladimira Putina, koji je nedavno pohvalno govorio o njegovoj spremnosti da reši krizu oko Ukrajine. "Sviđa mi se to što je rekao jer to znači da je tačno ono što… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 4 satijoš 2 povezane