Povezane vesti
Tramp: Sviđa mi se šta je rekao Putin, znači da je tačno ono što govorim
Politika 16.09.2023
VAŠINGTON – Bivši američki predsednik Donald Tramp pozitivno je ocenio izjavu ruskog lidera Vladimira Putina, koji je nedavno pohvalno govorio o njegovoj spremnosti da reši krizu oko Ukrajine. „Sviđa mi se to što je rekao jer to znači da je tačno ono što… »
Tramp lajkovao ono što je Putin rekao o njemu
Telegraf 16.09.2023
Putin je zapravo izjavio da Moskva ne očekuje nikakvu suštinsku promenu u američkoj spoljnoj politici u odnosu na Rusiju, bez obzira na to ko će preuzeti Belu kuću nakon izbora sledeće godine. Donald Tramp je rekao da pozdravlja komentare ruskog… »
Tramp: Sviđa mi se ono što je Putin rekao o meni
Vesti online 16.09.2023
Bivši američki predsednik i mogući kandidat na predsedničkim izborima 2024. godine Donald Tramp, rekao je da mu se sviđa ono što je o njemu izjavio ruski predsednik Vladimir Putin. Putin je nedavno rekao kako je čuo Trampovu izjavu da bi za nekoliko… »
Tramp: Sviđa mi se šta je rekao Putin, znači da je tačno ono što govorim
Euronews 16.09.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp pozitivno je ocenio izjavu ruskog lidera Vladimira Putina, koji je nedavno pohvalno govorio o njegovoj spremnosti da reši krizu oko Ukrajine. "Sviđa mi se to što je rekao jer to znači da je tačno ono što govorim"… »
Vesti dana »

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 24 minutajoš 10 povezanih

Bogdanović: Selektor ostao u ćacilendu, a ćacad vode utakmicu
Sport klub pre 14 minutajoš 47 povezanih