Povezane vesti
Zašto Srbija kupuje polovne helikoptere sa Kipra
Vreme 17.09.2023
Vojska Zbog rata u Ukrajini Rusi nisu isporučili svo naouržanje za Vojsku Srbije, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je najavio da na jesen stiže 11 ili 12 polovnih helikoptera sa Kipra i istakao da se ulaže neproporcionalno veliki… »
Radić: Ne postoji obrazloženje zašto bismo kupili polovne helikoptere sa Kipra
N1 Info 17.09.2023
Vojni analitičar Aleksandar Radić ocenio je danas da ne postoji vojnotehničko obrazloženje za nabavku polovnih kiparskih helikoptera Mi-35 za potrebe Vojske Srbije (VS) pošto se, kako je rekao, radi o letelicama starim više od 20 godina… »
Radić: Nema vojnog opravdanja za kupovinu polovnih helikoptera sa Kipra
Radio 021 17.09.2023
Vojni analitičar Aleksandar Radić ocenio je da ne postoji vojno-tehničko obrazloženje za nabavku polovnih kiparskih helikoptera Mi-35 za potrebe Vojske Srbije. Kako je istakao Radić, radi se o letelicama starim više od 20 godina. Komentarišući… »
Novi magazin 17.09.2023
Vojni analitičar Aleksandar Radić ocenio je danas da ne postoji vojnotehničko obrazloženje za nabavku polovnih kiparskih helikoptera Mi-35 za potrebe Vojske Srbije (VS) pošto se, kako je rekao, radi o letelicama starim više od 20 godina… »
Beta 17.09.2023
Danas 17.09.2023
Vesti dana »
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih
I dalje u toku predistražni postupak tužilaštva za tragediju u Novom Sadu, saslušano 66 osoba
Danas pre 25 minutajoš 31 povezana
Tabaković: Zakon o ograničenju kamata ide u Skupštinu posle izjašnjavanja o novom budžetu
Biznis.rs pre 3 satajoš 25 povezanih