Povezane vesti
"Umesto da slavimo rođendan, mi smo bili na groblju": Potresna ispovest sestre bliznakinje nasmrt pretučenog Zorana sa…
Blic 17.09.2023
- Da li od šamara mogu nastati toliki prelomi kosti glave, pitam ja nadležne organe. Kako su ti roditelji mogli da gledaju sina koji šutira nekog nemoćnog čoveka? Kako mogu da slave bilo koji povod kada znaju da je njihov sin odgovoran za smrt jednog… »
Kako su mogli da gledaju sina koji šutira nemoćnog čoveka? Sestra bliznakinja nastradalog Zorana: Lekari nisu smeli da nam…
Kurir 17.09.2023
Zoran Nedeljković (61) preminuo je 29. maja od posledica brutalnog prebijanja koje se dogodilo mesec dana ranije u beogradskom naselju Zvezdara. Napadač, koji je 25. aprila krvnički pretukao Zorana, danas je na slobodi, a Zagorka Martinović, sestra… »
„Imala sam potrebu da ga uhvatim za ruku, da mu kažem da sam tu i da čekam da otvori oči“: Potresna ispovest sestre Zorana…
Nova 17.09.2023
Zoran Nedeljković (61) preminuo je 29. maja od posledica brutalnog prebijanja koje se dogodilo mesec dana ranije u beogradskom naselju Zvezdara. Napadač, koji je 25. aprila krvnički pretukao Zorana danas je na slobodi, a Zagorka Martinović (62), sestra… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Oblačno sa kišom uz popodnevno razvedravanje
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 24 povezane
Ko je Ilija Srdanović, prvi na Studentskoj listi: Profesor i kardiolog predvodi 250 kandidata
Luftika pre 2 satajoš 11 povezanih
AP: Studenti predali izbornu listu nakon vesele šetnje kroz centar Beograda, aplauz nekoliko hiljada ljudi u znak podrške
N1 Info pre 3 satajoš 4 povezane
Emi 2026: Veliki trijumf serije ‘Udovičin zaliv’, velški glumac Metju Riz ušao u istoriju
Danas pre 3 minutajoš 22 povezane
Na listi SNS Vučićevićev sin, kao i društvo iz Pionirskog parka - među njima i student koji je pretio klanjem poslanici
N1 Info pre 3 satajoš 3 povezane