Povezane vesti

"Umesto da slavimo rođendan, mi smo bili na groblju": Potresna ispovest sestre bliznakinje nasmrt pretučenog Zorana sa…

"Umesto da slavimo rođendan, mi smo bili na groblju": Potresna ispovest sestre bliznakinje nasmrt pretučenog Zorana sa…

Blic 17.09.2023
- Da li od šamara mogu nastati toliki prelomi kosti glave, pitam ja nadležne organe. Kako su ti roditelji mogli da gledaju sina koji šutira nekog nemoćnog čoveka? Kako mogu da slave bilo koji povod kada znaju da je njihov sin odgovoran za smrt jednog… »
Kako su mogli da gledaju sina koji šutira nemoćnog čoveka? Sestra bliznakinja nastradalog Zorana: Lekari nisu smeli da nam…

Kako su mogli da gledaju sina koji šutira nemoćnog čoveka? Sestra bliznakinja nastradalog Zorana: Lekari nisu smeli da nam…

Kurir 17.09.2023
Zoran Nedeljković (61) preminuo je 29. maja od posledica brutalnog prebijanja koje se dogodilo mesec dana ranije u beogradskom naselju Zvezdara. Napadač, koji je 25. aprila krvnički pretukao Zorana, danas je na slobodi, a Zagorka Martinović, sestra… »
„Imala sam potrebu da ga uhvatim za ruku, da mu kažem da sam tu i da čekam da otvori oči“: Potresna ispovest sestre…

„Imala sam potrebu da ga uhvatim za ruku, da mu kažem da sam tu i da čekam da otvori oči“: Potresna ispovest sestre…

Nova 17.09.2023
Zoran Nedeljković (61) preminuo je 29. maja od posledica brutalnog prebijanja koje se dogodilo mesec dana ranije u beogradskom naselju Zvezdara. Napadač, koji je 25. aprila krvnički pretukao Zorana danas je na slobodi, a Zagorka Martinović (62)… »

Vesti dana »