Повезане вести

"Уместо да славимо рођендан, ми смо били на гробљу": Потресна исповест сестре близнакиње насмрт претученог Зорана са…

"Уместо да славимо рођендан, ми смо били на гробљу": Потресна исповест сестре близнакиње насмрт претученог Зорана са…

Блиц 17.09.2023
- Да ли од шамара могу настати толики преломи кости главе, питам ја надлежне органе. Како су ти родитељи могли да гледају сина који шутира неког немоћног човека? Како могу да славе било који повод када знају да је њихов син… »
Како су могли да гледају сина који шутира немоћног човека? Сестра близнакиња настрадалог Зорана: Лекари нису смели да нам…

Како су могли да гледају сина који шутира немоћног човека? Сестра близнакиња настрадалог Зорана: Лекари нису смели да нам…

Курир 17.09.2023
Зоран Недељковић (61) преминуо је 29. маја од последица бруталног пребијања које се догодило месец дана раније у београдском насељу Звездара. Нападач, који је 25. априла крвнички претукао Зорана, данас је на слободи, а Загорка… »
„Имала сам потребу да га ухватим за руку, да му кажем да сам ту и да чекам да отвори очи“: Потресна исповест сестре Зорана…

„Имала сам потребу да га ухватим за руку, да му кажем да сам ту и да чекам да отвори очи“: Потресна исповест сестре Зорана…

Нова 17.09.2023
Зоран Недељковић (61) преминуо је 29. маја од последица бруталног пребијања које се догодило месец дана раније у београдском насељу Звездара. Нападач, који је 25. априла крвнички претукао Зорана данас је на слободи, а Загорка… »

Вести дана »