"Umesto da slavimo rođendan, mi smo bili na groblju": Potresna ispovest sestre bliznakinje nasmrt pretučenog Zorana sa Zvezdare: "Kako su mogli da gledaju da njihov sin šutira nemoćnog čoveka?"

Blic 17.09.2023
"Umesto da slavimo rođendan, mi smo bili na groblju": Potresna ispovest sestre bliznakinje nasmrt pretučenog Zorana sa…

- Da li od šamara mogu nastati toliki prelomi kosti glave, pitam ja nadležne organe. Kako su ti roditelji mogli da gledaju sina koji šutira nekog nemoćnog čoveka? Kako mogu da slave bilo koji povod kada znaju da je njihov sin odgovoran za smrt jednog čoveka? - pita se Zagorka Martinović (62), sestra ubijenog Zorana Nedeljkovića (61) koji je preminuo 29. maja od posledica brutalnog prebijanja kada ga je komšija napao ispred kuće na Zvezdari.

Napadač koji ga je mesec dana ranije brutalno pretukao danas je na slobodi, dok njegova sestra bliznakinja ističe da će se do samog kraja boriti da nasilnik odgovara za smrt njenog brata. Kako kaže, dan nakon zločina, 26. aprila, zvala ju je majka da kaže kako joj se brat nije vratio kući prethodnu noć, što je bilo neuobičajeno za njega. - Zvala sam ga, zvala ga je i mama, zvonilo je, ali se nije javljao. Počela sam da ga tražim svuda, između ostalog pozvala sam

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »