Povezane vesti

Šta je sledeće, upitao Zelenski Treći svetski rat?

Šta je sledeće, upitao Zelenski Treći svetski rat?

Alo 18.09.2023
Ukrajinski predsednik Volodimr Zelenski ponovio je danas da Ukrajina neće ustupiti deo svoje teritorije zarad postizanja mira. "Ne, to je naša teritorija", rekao je Zelenski u intervjuu za američku mrežu CBS. On je rekao da će Ukrajina napredovati i… »
Vlasti u Kijevu dobili vojnu pomoć od 70 milijardi dolara Zelenski zahvalan Vašingtonu

Vlasti u Kijevu dobili vojnu pomoć od 70 milijardi dolara Zelenski zahvalan Vašingtonu

Alo 18.09.2023
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izrazio je zahvalnost Vašingtonu na vojnoj pomoći od skoro 70 milijardi dolara, ali je dodao da to nije samo podrška Ukrajini. "SAD podržavaju Ukrajinu finansijski i ja sam im zahvalan zbog toga. Samo mislim da ne… »
Zelenski: Ne damo teritoriju zarad mira, šta je sledeće – Treći svetski rat?

Zelenski: Ne damo teritoriju zarad mira, šta je sledeće – Treći svetski rat?

IndeksOnline 18.09.2023
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimr Zelenski ponovio je danas da Ukrajina neće ustupiti deo svoje teritorije zarad postizanja mira. “Ne, to je naša teritorija”, rekao je Zelenski u intervjuu za američku mrežu CBS. On je rekao da će Ukrajina… »
Zelenski priznao Kontraofanziva ne napreduje dovoljno brzo

Zelenski priznao Kontraofanziva ne napreduje dovoljno brzo

Alo 18.09.2023
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski ponovio je danas da Ukrajina neće ustupiti "deo svoje teritorije" zarad postizanja mira. On je za CBS rekao da će Ukrajina "napredovati i oslobađati teritorije" čak i kad prođe lepo vreme. Zelenski je ipak… »

Vesti dana »