Povezane vesti
Sve me boli, ne mogu da dođem sebi Deniz Dejm se oglasila za Alo! pa otkrila kako je došlo do brutalnog napada
Alo 18.09.2023
Bivša učesnica Zadruge, Deniz Dejm sinoć je pretučena ispred jednog beogradskog splava, nakon čega je završila u Urgentnom centru, a sada se oglasila za Alo! Piše: Ermin Biberović Sinoć je ispred jednog splava u Beogradu pretučena bivša zadrugarka Deniz… »
Otkriveno u kakvom je stanju Deniz Dejm Nakon što je pretučena, lekari ustanovili ove povrede!
Alo 18.09.2023
Njoj je stavljena mitela, odnosno steznik kojim joj je pričvršćena povređena ruka. Bivša učesnica Zadruge, Deniz Dejm sinoć je navodno pretučena ispred jednog beogradskog splava, nakon čega je završila u Urgentnom centru. Ona je oko jedan sat iza ponoći… »
Vesti dana »
Naglesman neće da ide posle debakla Nemačke: "Znam da mnogi ljudi žele da odem, ali..."
B92 pre 8 minutajoš 34 povezane
Hit izjava selektora Paragvaja: Ne znam ni gde igramo osminu finala
Kurir pre 2 satajoš 39 povezanih
Koji grad je jutros bio najtopliji, a koji najhladniji: RHMZ objavio najnovije podatke
Euronews pre 8 minutajoš 15 povezanih
Cicipas pred duel sa Đokovićem: "Sav pritisak i stres natovarili su se na moja leđa"
Telegraf pre 23 minutajoš 20 povezanih
Kriza na Bliskom istoku: Teheran postavio uslove za nastavak pregovora sa SAD, traži primenu Memoranduma
Euronews pre 8 minutajoš 6 povezanih