Повезане вести
Гореће изолација! Овонедељни вођа Муњез изабрао њих за потрчке, она признала све! (фото)
Ало 19.09.2023
Следи нам занимљива недеља! Водитељка Ивана Шопић је ушла у Белу кућу како би овонедељни вођа, Данијел Дујковић Муњез, изабрао своју омиљену особу као и потрчке. - Одабир ми ј био врло тежак јер видим варнице у очима ових… »
До плафона ћете скакати! Бојана Павловић показала зубе, па никад жешће заратила са Букилићем! (фото)
Ало 19.09.2023
Прса у прса! Водитељка Ивана Шопић је ушла у Белу кућу како би овонедељни вођа, Данијел Дујковић Муњез, изабрао своју омиљену особу као и потрчке. На самом почетку, учесници су прокоментарисали поделу буџета. - Можда ти је… »
Нисам очекивала мали јер скаче око мене! Анели разочарана Муњезовом поделом буџета! (фото)
Ало 19.09.2023
Теодора Балзак га осудила због оптижби на рачун Марије Маливук! Водитељка Ивана Шопић разговарала је са Анели Ахмић. - Ја искрено никад не бих волела бити вођа јер нисам стекла неко мишљење о људима. Мислим да је он данас цео… »
Тензија на врхунцу! Милица Величковић довела Марију Маливук до потпуног слома! (фото)
Ало 19.09.2023
Тензија на врхунцу! Водитељка Ивана Шопић је ушла у Белу кућу како би овонедељни вођа, Данијел Дујковић Муњез, изабрао своју омиљену особу као и потрчке. На самом почетку, учесници су прокоментарисали поделу буџета. -… »
Немој да даш наше преписке! Марија Маливук запретила Муњезу потпуним раскринкавањем! (фото)
Ало 19.09.2023
Шок! Водитељка Ивана Шопић је ушла у Белу кућу како би овонедељни вођа, Данијел Дујковић Муњез, изабрао своју омиљену особу као и потрчке. На самом почетку, учесници су прокоментарисали поделу буџета. - Ја мислим да је он… »
Прекршио си обећање! Марија Маливук се обрушила на Муњеза јер је издао њихово дугогодишње пријатељство! (фото)
Ало 19.09.2023
Разочарала се у њега! Водитељка Ивана Шопић је ушла у Белу кућу како би овонедељни вођа, Данијел Дујковић Муњез, изабрао своју омиљену особу као и потрчке. На самом почетку, учесници су прокоментарисали поделу буџета. -… »
Вести дана »
Удружење „Наше млеко“: Нема разговора са Гламочићем, на састанак ће доћи режимска удружења
Данас пре 1 сатјош 34 повезане
Трећина америчке ратне морнарице код Ирана, Трумп близу одлуке о нападу
СЕЕбиз пре 1 сатјош 28 повезаних
Бивши принц Ендру приведен због непримереног понашања на јавној функцији
Радио сто плус пре 1 сатјош 69 повезаних
Криза у млекарству – који су механизми на располагању држави и да ли је решење у увођењу прелевмана
РТС пре 8 минутајош 19 повезаних