Povezane vesti

Goreće izolacija! Ovonedeljni vođa Munjez izabrao njih za potrčke, ona priznala sve! (foto)

Goreće izolacija! Ovonedeljni vođa Munjez izabrao njih za potrčke, ona priznala sve! (foto)

Alo 19.09.2023
Sledi nam zanimljiva nedelja! Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa, Danijel Dujković Munjez, izabrao svoju omiljenu osobu kao i potrčke. - Odabir mi j bio vrlo težak jer vidim varnice u očima ovih osoba i mislim da… »
Do plafona ćete skakati! Bojana Pavlović pokazala zube, pa nikad žešće zaratila sa Bukilićem! (foto)

Do plafona ćete skakati! Bojana Pavlović pokazala zube, pa nikad žešće zaratila sa Bukilićem! (foto)

Alo 19.09.2023
Prsa u prsa! Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa, Danijel Dujković Munjez, izabrao svoju omiljenu osobu kao i potrčke. Na samom početku, učesnici su prokomentarisali podelu budžeta. - Možda ti je ovo bila… »
Tenzija na vrhuncu! Milica Veličković dovela Mariju Malivuk do potpunog sloma! (foto)

Tenzija na vrhuncu! Milica Veličković dovela Mariju Malivuk do potpunog sloma! (foto)

Alo 19.09.2023
Tenzija na vrhuncu! Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa, Danijel Dujković Munjez, izabrao svoju omiljenu osobu kao i potrčke. Na samom početku, učesnici su prokomentarisali podelu budžeta. - Poludela sam jer mi… »
Nisam očekivala mali jer skače oko mene! Aneli razočarana Munjezovom podelom budžeta! (foto)

Nisam očekivala mali jer skače oko mene! Aneli razočarana Munjezovom podelom budžeta! (foto)

Alo 19.09.2023
Teodora Balzak ga osudila zbog optižbi na račun Marije Malivuk! Voditeljka Ivana Šopić razgovarala je sa Aneli Ahmić. - Ja iskreno nikad ne bih volela biti vođa jer nisam stekla neko mišljenje o ljudima. Mislim da je on danas ceo dan ispitivao mene… »
Prekršio si obećanje! Marija Malivuk se obrušila na Munjeza jer je izdao njihovo dugogodišnje prijateljstvo! (foto)

Prekršio si obećanje! Marija Malivuk se obrušila na Munjeza jer je izdao njihovo dugogodišnje prijateljstvo! (foto)

Alo 19.09.2023
Razočarala se u njega! Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa, Danijel Dujković Munjez, izabrao svoju omiljenu osobu kao i potrčke. Na samom početku, učesnici su prokomentarisali podelu budžeta. - Dosta sam ja… »
Nemoj da daš naše prepiske! Marija Malivuk zapretila Munjezu potpunim raskrinkavanjem! (foto)

Nemoj da daš naše prepiske! Marija Malivuk zapretila Munjezu potpunim raskrinkavanjem! (foto)

Alo 19.09.2023
Šok! Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa, Danijel Dujković Munjez, izabrao svoju omiljenu osobu kao i potrčke. Na samom početku, učesnici su prokomentarisali podelu budžeta. - Ja mislim da je on fenomenalno… »

Vesti dana »