Повезане вести

Вучић: Знамо како смо пролазили са санкцијама, што бисмо ми у томе учествовали

Вучић: Знамо како смо пролазили са санкцијама, што бисмо ми у томе учествовали

Еуроневс 19.09.2023
Председник Србије Александар Вучић данас је у Њујорку где псисуствује заседању Генералне скупштине Уједињених нација рекао да га наредних дана очекују бројни важни састанци међу којима су и усусрети с потпредседником Кине… »
Вучић у УН: Поново ће ми држати предавање због Русије, али ја сам председник Србије

Вучић у УН: Поново ће ми држати предавање због Русије, али ја сам председник Србије

РТВ 19.09.2023
ЊУЈОРК - Председник Србије Александар Вучић је саопштио да је у Њујорку на бројним сусретима са лидерима региона и шире разменио мишљења о најважнијим питањима и могућим решењима за неке од актуелних горућих проблема и да… »
Вучић из Њујорка: Навикли смо на дволичност великих! Слушаћу предавања због санкција Русији, али ја одлучујем о политици…

Вучић из Њујорка: Навикли смо на дволичност великих! Слушаћу предавања због санкција Русији, али ја одлучујем о политици…

Курир 19.09.2023
Председник Србије Александар Вучић обратио се нацији из Њујорка, где учествује на 78. заседању Генералне скупштине Уједињених нација. Председник Вучић је, између осталог, апострофирао дволичност великих сила, на које смо ми… »
Америка шаље поруке о Вулину и Косову: Шта Вучића чека у Њујорку?

Америка шаље поруке о Вулину и Косову: Шта Вучића чека у Њујорку?

Нова 19.09.2023
Александар Вулин одлази с места шефа БИА-е, тврде медији и поред Вучићевих демантија. Парада поноса у Београду одржала се први пут без напада на учеснике, међу којима је био и амерички амбасадор Кристофер Хил. Србија је у Бриселу… »
Дачић се у Њујорку састао са 18 министара спољних послова

Дачић се у Њујорку састао са 18 министара спољних послова

Бета 19.09.2023
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић састао се са министрима иностраних послова Кипра, Непала, Јерменије, Буркине Фасо и Уједињених Арапских Емирата на маргинама генералне дебате 78. заседања Генералне скупштине УН у Њујорку. На… »
"У БРИСЕЛУ НИЈЕ БИЛО ПОМАКА, АЛИ НЕ ГУБИМО НАДУ" Тодоров: Слегање раменима Жосепа Бореља указало је на ЈАСНУ СТВАР

"У БРИСЕЛУ НИЈЕ БИЛО ПОМАКА, АЛИ НЕ ГУБИМО НАДУ" Тодоров: Слегање раменима Жосепа Бореља указало је на ЈАСНУ СТВАР

Курир 19.09.2023
Председник Србије Александар Вучић од јуче борави у Америци, где ће учествовати на 78. заседању Генералне скупштине УН, а у четвртак ће се обратити учесницима. У Нујорку је и шеф дипломатије Ивица Дачић. О дипломатској борби… »
Данас заседа генерална скупштина Уједињених нација: Вучић представља Србију, Бајден Америку, Кина традиционално без Си…

Данас заседа генерална скупштина Уједињених нација: Вучић представља Србију, Бајден Америку, Кина традиционално без Си…

Дневник 19.09.2023
У Њујорку данас почиње 78. заседање Генералне скупштине Уједињених нација, на којем ће се окупити више од 140 светских лидера и представника држава, међу којима и председник Србије Александар Вучић, а очекује се да међу… »
Почиње заседање Генералне скупштине УН, Вучић на важним састанцима о КиМ

Почиње заседање Генералне скупштине УН, Вучић на важним састанцима о КиМ

РТС 19.09.2023
У Њујорку почиње 78. заседање Генералне скупштине Уједињених нација на којем ће се окупити више од 140 светских лидера и представника држава, међу њима и председник Србије Александар Вучић. Током боравка у Њујорку… »
Вучиц́ у Њујорку на пријему код Шолца, позвао га да посети Србију

Вучиц́ у Њујорку на пријему код Шолца, позвао га да посети Србију

Спутник 19.09.2023
Председник Александар Вучиц́ присуствовао је у Њујорку пријему који је приредио немачки канцелар Олаф Шолц поводом 50. годишњице чланства Немачке у УН и том приликом позвао је Шолца да посети Србију. „Искористили смо прилику да… »
Борба на ист риверу: Вучићеве дипломатске битке за КиМ у Њујорку! Америка покреће "тешку артиљерију" на Куртија!

Борба на ист риверу: Вучићеве дипломатске битке за КиМ у Њујорку! Америка покреће "тешку артиљерију" на Куртија!

Курир 19.09.2023
После неуспеха састанака у Бриселу, активности око решавања косовског питања селе се у Њујорк и то у седиште Уједињених нација. Председник Србије Александар Вучић од јуче борави у Америци, где ће учествовати на 78. заседању… »
Вучић: Срдачан сусрет са Шолцом, позвао сам га да посети Србију

Вучић: Срдачан сусрет са Шолцом, позвао сам га да посети Србију

Телеграф 19.09.2023
Он је додао да се са немачким канцеларом сагласио да је 78. заседање Генералне скупштине Уједињених нација одлична прилика за лидере света да се састану и отворено разговарају о реалним проблемима "са којима се сви сусрећемо"… »

Вести дана »