Повезане вести
Уметност: Мурали као модерни споменици, зашто нас преминули гледају са све више зидова
BBC News 22.09.2023
Последњих година на фасадама Београда, али и широм Србије, све је више мурала посвећених недавно преминулим - зашто и како настају? Иван и Дамир са Новог Београда били су најбољи пријатељи од седме године, када су у првом… »
Уметност: Мурали као модерни споменици, зашто нас преминули гледају са све више зидова
Данас 22.09.2023
Иван и Дамир са Новог Београда били су најбољи пријатељи од седме године, када су у првом разреду сели у исту школску клупу. „То је друг за ког сам знао да ћемо се сигурно целог живота дружити, заједно проћи све, на истим… »
Данас 22.09.2023
Иван и Дамир са Новог Београда били су најбољи пријатељи од седме године, када су у првом разреду сели у исту школску клупу. „То је друг за ког сам знао да ћемо се сигурно целог живота дружити, заједно проћи све, на истим… »
Радио 021 22.09.2023
Последњих година на фасадама Београда, али и широм Србије, све је више мурала посвећених недавно преминулим - зашто и како настају? ББЦ Иван и Дамир Иван и Дамир са Новог Београда били су најбољи пријатељи од седме године… »
Јужне вести 22.09.2023
ББЦ Иван и Дамир Иван и Дамир са Новог Београда били су најбољи пријатељи од седме године, када су у првом разреду сели у исту школску клупу. „То је друг за ког сам знао да ћемо се сигурно целог живота дружити, заједно проћи… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 3 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 2 минутајош 4 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана