Povezane vesti
Baca joj sto na operisanu nogu: Isplivale jezive tvrdnje na račun Bebicine agresije!
Alo 22.09.2023
- Baca joj sto na operisanu nogu i kaže da će ponovo. Plači, Miljana, lepo sam ti rekla da ne ideš tamo. Sedi tu sama i plači kad nemaš mozga - rekla je, između ostalog, Marija. Publika rijalitija "Elita" poslednjih nekoliko dana prati rat bivših… »
Udario još jače na kuliće Nenad Macanović Bebica tvrdi da je istina o Mariji i Miljani još gora
Alo 22.09.2023
I sinoć je u Eliti na snazi bila svađa Miljane i Bebice. Na snimku koji je pušten prikazan je sukob Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, o tome ko je njena majka, a voditelj Darko Tanasijević je dao reč Miljani: - Za svaku tvrdnju, ima da odgovara… »
Vesti dana »
STIŽE LEDENI TALAS, KOŠAVA NE POPUŠTA! Vetar sa olujnim udarima, jutra ispod nule širom Srbije
Glas juga pre 44 minutajoš 13 povezanih
Ovako će izgledati današnji protest u Novom Sadu: Studenti uputili poslednju poruku
Nova pre 1 satjoš 3 povezane
"Mandićevo isključenje kontroverzno - znam ga, želi da dokaže svom narodu da mu je žao"
B92 pre 44 minutajoš 12 povezanih
Janik i Karlos su na drugom nivou, ali mogu da ih pobedim: Pa četvrti sam na svetu, zašto bih razmišljao o penziji?!
Hot sport pre 1 satjoš 12 povezanih
Završnica pregovora o NIS-u - MOL, ADNOK i licenca OFAK-a; Stanić: Cena najveći problem
RTS pre 9 minutajoš 2 povezane