Повезане вести

Каматирала је и Тако јој узимала кеш: Раскринкани мутни послови Ане и Качавенде, ево шта су радиле са новцем

Каматирала је и Тако јој узимала кеш: Раскринкани мутни послови Ане и Качавенде, ево шта су радиле са новцем

Ало 25.09.2023
Марко Ђедовић открио све радње две куме, те открио до сада непознате детаље. У емисији "Избацивање" водитељ Дарко Танасијевић је у Шиша бару разговарао са Марком Ђедовићем, а осим такмичара Елите, на тапету је била и Ана… »
Нека ме воде на суд, имам доказе Бебица позвао Кулиће да га туже, не одустаје од своје истине о Марији

Нека ме воде на суд, имам доказе Бебица позвао Кулиће да га туже, не одустаје од своје истине о Марији

Ало 25.09.2023
Бебица и даље доследан, решета Кулиће без пардона. Водитељ Дарко Танасијевић угостио је синоћ у Шиша бару Ненада Мацановића. Осим текућих тема, главна је била и она о Кулићима. - Ко ту кога чачка, ти Миљану или она тебе? -… »
Ана је пљачкала и зеленашила Испливали нови шок детаљи о Славнићу и Ћурчићевој, заједно су Качавенди радили о глави

Ана је пљачкала и зеленашила Испливали нови шок детаљи о Славнићу и Ћурчићевој, заједно су Качавенди радили о глави

Ало 25.09.2023
Иако није у Елити, Ана Ћурчић и даље је једна од главних ријалити тема. Водитељ Дарко Танасијевић синоћ је у Шиша бару разговарао са Марком Ђедовићем, а осим такмичара Елите, на тапету је била и Ана Ћурчић. - Ти и Милена сте… »

Вести дана »