Povezane vesti
"Čekam da me neko probudi iz ovog košmara": Potresne reči supruge ubijenog Srbina - "Uvek ćeš biti najbolji tata na svetu"
Kurir 26.09.2023
Stefan Nedeljković, kog je ubila tzv. Kosovska policija u oružanom okršaju u Banjskoj, ostavio je iza sebe tri ćerkice i suprugu. Supruga Stefana Nedeljkovića se oprostila od njega potresnim rečima. "Još uvek čekam da me neko probudi iz ovog… »
"Nadala sam se da ćeš izaći iz te začarane šume kao pobednik": Potresne reči supruge ubijenog Srbina iz Zvečana: Još…
Blic 26.09.2023
Još uvek čekam da me neko probudi iz ovog košmara. Čekaću jutro. Neću da patetišem, znam da to ne voliš. Nadala sam se do poslednjeg trenutka da ćeš izaći iz te začarane šume kao pobednik. Jer to jesi, naš superheroj zauvek, sa osmehom koji… »
"Bio si najhrabriji čovek kog znam"! Potresne reči žene ubijenog Srbina na Kosovu: Uvek ćeš biti najbolji tata na svetu
Mondo 26.09.2023
Oglasila se žena ubijenog Srbina Stefana Nedeljkovića na Kosovu. Oglasila se žena ubijenog Srbina Stefana Nedeljkovića na Kosovu. Stefan Nedeljković, kog je ubila takozvana Kosovska policija u oružanom okršaju u Banjskoj, ostavio je iza sebe tri… »
Vesti dana »
Vesić sutra podnosi ostavku! Ministar kroz suze: Radim ovo kao odgovoran čovek, ne želim da bilo ko upire prstom u mene da sam kriv za smrt bilo kog deteta
Kurir pre 10 minutajoš 100 povezanih
Treći Dan žalosti u Vojvodini; u Novom Sadu otvorena knjiga žalosti, ispred zgrade Vlade Srbije građani pale sveće i ostavljaju cveće
RTS pre 3 satajoš 102 povezane
Miloš Vučević treba da podnese ostavku: Novi Sad pali sveće za 14 poginulih, a premijer Srbije u Šangaju dogovara nove ugovore s Kinezima
Nova pre 5 satijoš 51 povezana
Dušan Lajović u drugom kolu turnira u Beogradu posle pobede protiv Marijana Navonea
Politika pre 10 minutajoš 39 povezanih
Brnabić: "Vesićeva ostavka je pokazatelj političke odgovornosti"
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih