Повезане вести
„Гледам њене другарице, удају се и куће, а моја унука две године лежи у гробу“: Потресна исповест бабе на двогодишњицу…
Нова 26.09.2023
Стојанка Ђокић из алексиначког села Моравац на двогодишњицу монстроузног злочина још једном је проговорила о голготи коју преживљава од дана када је сазнала да су јој син Горан, снаха Гордана и двадесетпетогодишња унука Лидија… »
"Муке би ми олакшали да доведу Горана да га запалим као што је он моје троје": Бака Стојанка отворила душу
Телеграф 26.09.2023
"Па тога ни у рату нема, убијају људе али их не пале, па то се не ради ни најгорем непријатељу а какав човек треба да будеш да то урадиш брату и његовој породици", каже Стојанка. Стојанка Ђокић из алексиначког села Моравац на… »
"Две године плачем, суза више немам": Бака Стојанка на годишњицу смрти породице Ђокић које је убио, па запалио бивши…
Блиц 26.09.2023
“Ја кукам јадна по кући сваки дан. Ништа није лакше, још је теже и теже како време иде. Никад нећу моћи да заборавим. Целу ноћ не спавам. Две године плачем без прекида, очи ме боле, суза више немам." Овим речима Стојанка Ђокић из… »
2 Године од монстрозног убиства породице Ђокић: Џонић још тврди да су му све сместили, глумио уцвељеног рођака, био и на…
Курир 26.09.2023
Прошло је тачно две године од монстрозног злочина на југу Србије када је брутално убијена трочлана породица Ђокић из Алексинца након чега су њихова тела запаљена и бачена у јаму на месту Дудине баре у селу Моравац. За то тешко… »
Вести дана »

Вучић: „Узимамо ствари у своје руке оног тренутка када рафинерија не буде радила“
Недељник пре 21 минутајош 23 повезане

Владимир Путин: Одговор на „томахавке‟ био би запањујућ, нека размисле о томе
Политика пре 1 сатјош 28 повезаних

Новопазарски студенти стигли у Косјерић, дочекали их мештани уз ватромет
Недељник пре 45 минутајош 18 повезаних

Бела кућа се огласила, ево шта ће бити са састанком Трампа и Путина
Телеграф пре 2 сатајош 57 повезаних