"Dve godine plačem, suza više nemam": Baka Stojanka na godišnjicu smrti porodice Đokić koje je ubio, pa zapalio bivši vatrogasac: "Što im uze živote? Izginuše za svoje pare!"

Blic 26.09.2023
"Dve godine plačem, suza više nemam": Baka Stojanka na godišnjicu smrti porodice Đokić koje je ubio, pa zapalio bivši…

“Ja kukam jadna po kući svaki dan. Ništa nije lakše, još je teže i teže kako vreme ide. Nikad neću moći da zaboravim. Celu noć ne spavam. Dve godine plačem bez prekida, oči me bole, suza više nemam." Ovim rečima Stojanka Đokić iz Moravca, za “Blic” počinje bolnu ispovest na dan druge godišnjice monstruoznog ubistva sina Gorana (57), snaje Gordane (56) i unuke Lidije Đokić (26) iz Aleksinca.

Za užasan zločin koji se desio u noći između 26. i 27.septembra u Moravcu optužen je Đokićev brat od ujaka Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, koji je u junu ove godine u Višem sudu u Nišu osuđen na kaznu doživotnog zatvora. Stojanki dani bez njenih najmilijih idu sporo I bolno a tuga je sve veća… -Strašno, za Lidiju me najviše srce boli. Zašto je ubi? I Goran i Gordana nikome ništa loše nisu uradili, svakoga su dočekali, ugostili… Što im uze živote? Izginuše mi

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »