Povezane vesti
Radomir Lazović: Mi se borimo protiv nasilja, ne padajte na podvale
Vreme 02.10.2023
Politika Povodom farbanja table RTS-a ispred zgrade u Takovskoj sprejom na protestu “Srbija protiv nasilja“ i brojnih osuda sa svih strana, narodni poslanik Radomir Lazović kaže za portal “Vremena” da samo neko potpuno zlonameran ili na zadatku… »
Klanšček odgovorio Lazoviću: RTS je iz sata u sat prenosio protest u subotu
Danas 02.10.2023
„Povodom odgovora poslanika Radomira Lazovića na saopštenje koje sam juče dao kao predsednik UO RTS u vezi sa farbanjem table RTS-a na protestu „Srbija protiv nasilja“ dužan sam da u interesu javnosti reagujem, osporim neistine koje je poslanik… »
UNS: Preteće upozorenje Lazovića novinarima RTS-a neprihvatljivo
Politika 02.10.2023
Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje zbog pretećeg upozorenja koje je narodni poslanik Radomir Lazović na jučerašnjem skupu „Srbija protiv nasilja” uputio zaposlenima u RTS-u. Lazović je na protestu „Srbija protiv nasilja” najpre… »
ANEM osudio pretnje Radomira Lazovića
Radio 021 02.10.2023
ANEM smatra da je Radomir Lazović, poslanik Zeleno-levog fronta, na protestu ispred RTS-a, 30. septembra, prešao granicu koja odvaja politički aktivizam od potencijalnog ugrožavanja bezbednosti. Lazović je izjavio: "Imamo jednu malu poruku za RTS –… »
Lazović: Klanščak me napada na osnovu natpisa tabloida, a ne onog što je čuo na RTS-u
Beta 02.10.2023
Poslanik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović negirao je danas tvrdnje predsednika Upravnog odbora (UO) RTS-a Branka Klanščeka da je tokom protesta "Srbija protiv nasilja" na kojem je u pink ofarbao tablu na kojoj piše RTS, izrekao i pretnje… »
Radomir Lazović: Klanšček nije mogao na RTS-u da vidi šta se dešavalo ispred javnog servisa
N1 Info 02.10.2023
„Predsednik UO RTS-a, javnog servisa koji bi trebalo nepristrasno da informiše javnost, nije juče mogao preko RTS-a da čuje šta sam ja to rekao na protestu, jer oni to nisu ni izvestili. Očigledno je o tome šta mu se ispred zgrade dešava čitao u… »
Lazović: Klanšček nije mogao na RTS-u da vidi šta se dešavalo ispred javnog servisa
Novi magazin 02.10.2023
„Predsednik UO RTS-a, javnog servisa koji bi trebalo nepristrasno da informiše javnost, nije juče mogao preko RTS-a da čuje šta sam ja to rekao na protestu, jer oni to nisu ni izvestili. Očigledno je o tome šta mu se ispred zgrade dešava čitao u… »
Ministarstvo informisanja i telekomunikacija najoštrije osudilo pretnje RTS-u
PP media 02.10.2023
Ministarstvo informisanja i telekomunikacija najoštrije osuđuje postupke narodnog poslanika Radomira Lazovića kada je u toku protesta ispred zgrade Javne medijske ustanove „Radio-televizija Srbija” sprejom ofarbao pink bojom tablu na kojoj je… »
Lazović odgovorio Klanščeku: O tome šta se dešavalo ispred Javnog servisa, on nije čuo na RTS, jer ta televizija o tome…
Danas 02.10.2023
UNS osudio preteće upozorenje koje je Lazović uputio novinarima RTS-a
Danas 01.10.2023
Udruženje novinara Srbije (UNS) osudilo je danas preteće upozorenje poslanika Zeleno levog fronta Radomira Lazovića koje je na jučerašnjem protestu „Srbija protiv nasilja“ uputio zaposlenima u Radio televiziji Srbije (RTS). UNS u saopštenju… »
Vesti dana »
Na Aranđelovdan stiže jako zahlađenje i sneg! Meteorolog najavio vremensku klackalicu: Od ovog datuma kreće olujni vetar
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Tajac u novom sadu: Građani ćutke stoje na ulicama, ovako su odali poštu stradalima na Železničkoj stanici (foto, video)
Blic pre 15 minutajoš 30 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom stanju
Radio 021 pre 3 satajoš 13 povezanih