Povezane vesti
Murinjo: Slažem se sa ljudima koji tvrde da sam ponizan, jednostavno sam svoj
Sportski žurnal 03.10.2023
Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A, a rimski klub se trenutno nalazi na 13. mestu na tabeli sa osam bodova. Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je "da se slaže sa onima koji tvrde da je ponizan" i dodao da ima empatiju za ljude sa… »
Morinjo: Slažem se sa ljudima koji tvrde da sam ponizan, jednostavno sam svoj
Večernje novosti 03.10.2023
Trener fudbalera Rome Žoze Morinjo izjavio je danas "da se slaže sa onima koji tvrde da je ponizan" i dodao da ima empatiju za ljude sa kojima radi, prenosi italijanski Skaj sports. Foto: AP Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A, a rimski… »
Murinjo otvoreno o sebi Jednostavno sam svoj
Dnevnik 03.10.2023
RIM: Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je danas "da se slaže sa onima koji tvrde da je ponizan" i dodao da ima empatiju za ljude sa kojima radi, prenosi italijanski Skaj sports. Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A, a rimski klub… »
Murinjo: Slažem se sa ljudima koji tvrde da sam ponizan, jednostavno sam svoj
Vesti online 03.10.2023
Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je danas “da se slaže sa onima koji tvrde da je ponizan” i dodao da ima empatiju za ljude sa kojima radi, prenosi italijanski Skaj sports. Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A, a rimski klub… »
Murinjo: Nisam ponizan i slažem se sa ljudima koji to kažu
Sport klub 03.10.2023
Trener Rome Žoze Murinjo izjavio je "da se slaže sa onima koji tvrde da je ponizan" i dodao da ima empatiju za ljude sa kojima radi, prenosi italijanski Skaj sports. Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A, a rimski klub se trenutno nalazi na… »
Vesti dana »
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Vučić na Poslovnom forumu: Želimo još veću ekonomsku saradnju sa Italijom
RTS pre 18 minutajoš 19 povezanih
Oglasio se i Partizan o situaciji sa savom miloševićem: „Informacije o novonastaloj situaciji…“
Hot sport pre 2 satajoš 18 povezanih
Advokatske komore Beograda i Šapca obustavile rad zbog izmena Krivičnog zakonika
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 15 povezanih