Povezane vesti

Murinjo: Slažem se sa ljudima koji tvrde da sam ponizan, jednostavno sam svoj

Sportski žurnal 03.10.2023
Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A, a rimski klub se trenutno nalazi na 13. mestu na tabeli sa osam bodova. Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je "da se slaže sa onima koji tvrde da je ponizan" i dodao da ima empatiju za ljude sa… »
Morinjo: Slažem se sa ljudima koji tvrde da sam ponizan, jednostavno sam svoj

Morinjo: Slažem se sa ljudima koji tvrde da sam ponizan, jednostavno sam svoj

Večernje novosti 03.10.2023
Trener fudbalera Rome Žoze Morinjo izjavio je danas "da se slaže sa onima koji tvrde da je ponizan" i dodao da ima empatiju za ljude sa kojima radi, prenosi italijanski Skaj sports. Foto: AP Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A, a rimski… »
Murinjo otvoreno o sebi Jednostavno sam svoj

Murinjo otvoreno o sebi Jednostavno sam svoj

Dnevnik 03.10.2023
RIM: Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je danas "da se slaže sa onima koji tvrde da je ponizan" i dodao da ima empatiju za ljude sa kojima radi, prenosi italijanski Skaj sports. Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A, a rimski klub… »

Vesti online 03.10.2023
Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je danas “da se slaže sa onima koji tvrde da je ponizan” i dodao da ima empatiju za ljude sa kojima radi, prenosi italijanski Skaj sports. Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A, a rimski klub… »
Murinjo: Nisam ponizan i slažem se sa ljudima koji to kažu

Murinjo: Nisam ponizan i slažem se sa ljudima koji to kažu

Sport klub 03.10.2023
Trener Rome Žoze Murinjo izjavio je "da se slaže sa onima koji tvrde da je ponizan" i dodao da ima empatiju za ljude sa kojima radi, prenosi italijanski Skaj sports. Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A, a rimski klub se trenutno nalazi na… »

Vesti dana »