Povezane vesti
Nije hteo da čeka, pretio ubistvom: Frizer Dragan Đurović (26), za "Novosti", o noći kada je njega i brata napala grupa…
Večernje novosti 03.10.2023
ZA pet godina, koliko sam vlasnik frizerskog salona, nisam doživeo ni najmanju neprijatnost od mušterija, a kamoli napad ili tuču. Sada sa hematomima na licu i glavi i polomljenim kolenom ležim u Urgentnom centru i čekam da me prebace na Ortopediju… »
Libijci brutalno pretukli frizera Stanari voždovačkog naselja Stepa Stepanović protestovali posle napada u komšiluku
Večernje novosti 02.10.2023
ŽITELjI voždovačkog naselja Stepa Stepanović protestovali su juče ispred frizerskog salona u komšiluku, gde su u petak uveče petorica državljana Libije napala i povredila vlasnika lokala Dragana Đ. (26) i njegovog tri godine starijeg brata. Foto… »
Vesti dana »
"Određivanjem pritvora potpisana mu smrtna presuda": Brat Gorana Vesića se ponovo oglasio: Znam ga, neće prekinuti štrajk glađu
Blic pre 1 satjoš 59 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 45 minutajoš 34 povezane
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 52 minutajoš 26 povezanih