Povezane vesti
Venecuela: Migrantkinja se porađala na krovu voza - „Plašila sam se da odem u bolnicu, vratili bi me"
BBC News 03.10.2023
Više od sedam miliona ljudi napustilo je Venecuelu od 2015. godine, prema Visokom komesarijatu za izbeglice Ujedinjenih nacija (UNHCR), zbog ekonomske krize, nedostatka pristupa javnim službama i nasilja. Johandri Pačeko se ukrcala na voz sa bolovima u… »
Venecuela: Migrantkinja se porađala na krovu voza - „Plašila sam se da odem u bolnicu, vratili bi me"
Južne vesti 03.10.2023
Courtesy of Alan López, coordinator of Casa Migran Johandri Pačeko dobila je kontrakcije na krovu voza kojim je pokušavala da stigne do američke granice Johandri Pačeko se ukrcala na voz sa bolovima u stomaku. Onom vrstom koju osećate kad ste trudni osam… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za utorak, 15. septembar: Oblačno sa lokalnom kišom
Beta pre 35 minutajoš 19 povezanih
Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave – uručenje odlikovanja u Palati Srbija
RTS pre 5 minutajoš 18 povezanih
Šok iz EU: Odluka o produženju sankcija Rusiji odložena! Francuska i Slovačka zakočile proces zbog ovog ruskog milijardera
Blic pre 44 minutajoš 15 povezanih
U Srbiji i Republici Srpskoj danas se obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave
Beta pre 5 minutajoš 16 povezanih