Povezane vesti
Venecuela: Migrantkinja se porađala na krovu voza - „Plašila sam se da odem u bolnicu, vratili bi me"
BBC News 03.10.2023
Više od sedam miliona ljudi napustilo je Venecuelu od 2015. godine, prema Visokom komesarijatu za izbeglice Ujedinjenih nacija (UNHCR), zbog ekonomske krize, nedostatka pristupa javnim službama i nasilja. Johandri Pačeko se ukrcala na voz sa bolovima u… »
Venecuela: Migrantkinja se porađala na krovu voza - „Plašila sam se da odem u bolnicu, vratili bi me"
Južne vesti 03.10.2023
Courtesy of Alan López, coordinator of Casa Migran Johandri Pačeko dobila je kontrakcije na krovu voza kojim je pokušavala da stigne do američke granice Johandri Pačeko se ukrcala na voz sa bolovima u stomaku. Onom vrstom koju osećate kad ste trudni osam… »
Vesti dana »
Pronađena devojčica (12) koja je nestala u Beogradu. Oglasio se MUP: Vratila se sama kući
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za petak 24. jul 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Hidrolog RHMZ-a upozorava: Nepovoljna hidrološka situacija na Dunavu, najniži vodostaj u poslednjih pola veka
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Mađar: Istražujemo kredit od milijardu evra koji je Orbanova vlada odobrila Severnoj Makedoniji
Nova pre 4 satijoš 1 povezana