Povezane vesti
Spasavanje savezničkih pilota potvrda da su Srbi uvek na strani pravde: Kod Doboja obeležena 79. godišnjica akcije „Halijard“…
Večernje novosti 04.10.2023
AKCIJA "Halijard - vazdušni most" u kojoj je pre 79 godina spaseno više od 500 savezničkih pilota od strane srpskog naroda, još jedna je potvrda da su Srbi uvek bili na strani pravde, pobednika i antifašista, a da je danas srpska sabornost opasnija od… »
Obeležena godišnjica operacije „Halijard”
Politika 04.10.2023
U ovoj akciji Jugoslovenske vojske u otadžbini i saveznika, izvedenoj u okolini Doboja, spaseno je 60 američkih pilota. Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – „O tim stvarima se samo šaputalo, a ja sam voleo da slušam, pamtim i beležim”, ispričao je… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju uz emotivne trenutke i podršku oca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 93 povezane

Novosađani, ispred zatvora: "Nemate vi dovoljno lanaca za sve nas" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 19 povezanih

Više od 100 mrtvih u Gazi: Među mrtvima civili koji su bežali od ofanzive: Izrael bombardovao škole, šatore i kamion koji je evakuisao ljude
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih