Povezane vesti
Vučić poručio Krajišnicima: Srbija će sačuvati mir, slobodu i svoj narod
Dnevnik 08.10.2023
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da šta god neki radili protiv naše zemlje, „mi brutalno etničko čišćenje našeg naroda više nikada nećemo nigde dozvoliti” i naglasio da strah i patnja više nikada Srbima ne sme da se dogodi… »
Vučić: Nećemo dozvoliti nikome nigde!
Pravda 08.10.2023
Šta god neki činili i radili protiv Srbije, mi brutalno etničko čišćenje srpskog naroda nikome nigde nećemo dozvoliti, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, na manifestaciji "Zbor Krajišnika", u Sportskom centru Kovilovo nedaleko od… »
Vučić: Više nikada, nigde i nikome nećemo dozvoliti etničko čišćenje našeg naroda
Beta 08.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija više "nikada, nigde i nikome" neće dozvoliti etničko čišćenje srpskog naroda. Vučić je na manifestaciji "Zbor Krajišnika" u Kovilovu rekao da izbeglička kolona iz vremena hrvatske akcije… »
Vučić u Kovilovu: Srbija više nikada, nigde i nikome neće dozvoliti etničko čišćenje našeg naroda
N1 Info 08.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija više "nikada, nigde i nikome" neće dozvoliti etničko čišćenje srpskog naroda. Vučić je na manifestaciji „Zbor Krajišnika“ u Kovilovu rekao da izbeglička kolona iz vremena hrvatske akcije Oluja… »
Vučić: Srbija će sačuvati mir, slobodu i svoj narod
RTK 08.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da šta god neki radili protiv naše zemlje, mi „brutalno etničko čišćenje našeg naroda više nikada nećemo nigde dozvoliti“ i naglasio da strah i patnja više nikada Srbima ne sme da se dogodi. „Za mnoge… »
Vučić: Srbija etničko čišćenje svog naroda nikome nigde neće dozvoliti
Sputnik 08.10.2023
Šta god neki činili i radili protiv Srbije, mi brutalno etničko čišćenje srpskog naroda nikome nigde nećemo dozvoliti, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, na manifestaciji "Zbor Krajišnika", u Sportskom centru Kovilovo nedaleko… »
Vučić: Više nikada, nigde i nikome nećemo dozvoliti etničko čišćenje našeg naroda
Radio sto plus 08.10.2023
Vučić je na manifestaciji “Zbor Krajišnika” u Kovilovu rekao da izbeglička kolona iz vremena hrvatske akcije Oluja, Srbima “više nikada ne sme da se dogodi”. “Mi brutalno etničko čišćenje našeg naroda ili upereno protiv našeg naroda, više nikada, nigde i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 8. avgust: Pakleni kraj nedelje, za vikend skoro 40 stepeni
Mondo pre 32 minutajoš 22 povezane

Velika eskalacija: Izrael kreće u potpunu okupaciju Gaze, odobren plan Netanjahua
Mondo pre 22 minutajoš 20 povezanih

"Pristao je, ali samo pod jednim uslovom" Evo kako je Putin matirao Trampa, Rusija spremna da ide do kraja!
Alo pre 12 minutajoš 16 povezanih