Повезане вести

Вучић поручио Крајишницима: Србија ће сачувати мир, слободу и свој народ

Вучић поручио Крајишницима: Србија ће сачувати мир, слободу и свој народ

Дневник 08.10.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да шта год неки радили против наше земље, „ми брутално етничко чишћење нашег народа више никада нећемо нигде дозволити” и нагласио да страх и патња више никада… »
Вучић: Нећемо дозволити никоме нигде!

Вучић: Нећемо дозволити никоме нигде!

Правда 08.10.2023
Шта год неки чинили и радили против Србије, ми брутално етничко чишћење српског народа никоме нигде нећемо дозволити, поручио је председник Србије Александар Вучић. Вучић је, на манифестацији "Збор Крајишника", у Спортском… »
Вучић: Више никада, нигде и никоме нећемо дозволити етничко чишћење нашег народа

Вучић: Више никада, нигде и никоме нећемо дозволити етничко чишћење нашег народа

Бета 08.10.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија више "никада, нигде и никоме" неће дозволити етничко чишћење српског народа. Вучић је на манифестацији "Збор Крајишника" у Ковилову рекао да избегличка колона из… »
Вучић у Ковилову: Србија више никада, нигде и никоме неће дозволити етничко чишћење нашег народа

Вучић у Ковилову: Србија више никада, нигде и никоме неће дозволити етничко чишћење нашег народа

Н1 Инфо 08.10.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да Србија више "никада, нигде и никоме" неће дозволити етничко чишћење српског народа. Вучић је на манифестацији „Збор Крајишника“ у Ковилову рекао да избегличка колона из времена… »
Вучић: Србија ће сачувати мир, слободу и свој народ

Вучић: Србија ће сачувати мир, слободу и свој народ

РТК 08.10.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да шта год неки радили против наше земље, ми „брутално етничко чишћење нашег народа више никада нећемо нигде дозволити“ и нагласио да страх и патња више никада Србима не сме… »
Вучиц́: Србија етничко чишц́ење свог народа никоме нигде нец́е дозволити

Вучиц́: Србија етничко чишц́ење свог народа никоме нигде нец́е дозволити

Спутник 08.10.2023
Шта год неки чинили и радили против Србије, ми брутално етничко чишц́ење српског народа никоме нигде нец́емо дозволити, поручио је председник Србије Александар Вучиц́. Вучиц́ је, на манифестацији "Збор Крајишника", у Спортском… »

Радио сто плус 08.10.2023
Вучић је на манифестацији “Збор Крајишника” у Ковилову рекао да избегличка колона из времена хрватске акције Олуја, Србима “више никада не сме да се догоди”. “Ми брутално етничко чишћење нашег народа или уперено против нашег… »

Вести дана »