Povezane vesti

Vučić poručio Krajišnicima: Srbija će sačuvati mir, slobodu i svoj narod

Vučić poručio Krajišnicima: Srbija će sačuvati mir, slobodu i svoj narod

Dnevnik 08.10.2023
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da šta god neki radili protiv naše zemlje, „mi brutalno etničko čišćenje našeg naroda više nikada nećemo nigde dozvoliti” i naglasio da strah i patnja više nikada Srbima ne sme… »
Vučić: Nećemo dozvoliti nikome nigde!

Vučić: Nećemo dozvoliti nikome nigde!

Pravda 08.10.2023
Šta god neki činili i radili protiv Srbije, mi brutalno etničko čišćenje srpskog naroda nikome nigde nećemo dozvoliti, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, na manifestaciji "Zbor Krajišnika", u Sportskom centru Kovilovo… »
Vučić: Više nikada, nigde i nikome nećemo dozvoliti etničko čišćenje našeg naroda

Vučić: Više nikada, nigde i nikome nećemo dozvoliti etničko čišćenje našeg naroda

Beta 08.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija više "nikada, nigde i nikome" neće dozvoliti etničko čišćenje srpskog naroda. Vučić je na manifestaciji "Zbor Krajišnika" u Kovilovu rekao da izbeglička kolona iz vremena hrvatske… »
Vučić u Kovilovu: Srbija više nikada, nigde i nikome neće dozvoliti etničko čišćenje našeg naroda

Vučić u Kovilovu: Srbija više nikada, nigde i nikome neće dozvoliti etničko čišćenje našeg naroda

N1 Info 08.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija više "nikada, nigde i nikome" neće dozvoliti etničko čišćenje srpskog naroda. Vučić je na manifestaciji „Zbor Krajišnika“ u Kovilovu rekao da izbeglička kolona iz vremena hrvatske… »

Novi magazin 08.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija više "nikada, nigde i nikome" neće dozvoliti etničko čišćenje srpskog naroda. Vučić je na manifestaciji "Zbor Krajišnika" u Kovilovu rekao da izbeglička kolona iz vremena hrvatske… »
Vučić: Srbija će sačuvati mir, slobodu i svoj narod

Vučić: Srbija će sačuvati mir, slobodu i svoj narod

RTK 08.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da šta god neki radili protiv naše zemlje, mi „brutalno etničko čišćenje našeg naroda više nikada nećemo nigde dozvoliti“ i naglasio da strah i patnja više nikada Srbima ne sme da se… »

Danas 08.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija više „nikada, nigde i nikome“ neće dozvoliti etničko čišćenje srpskog naroda. Vučić je na manifestaciji „Zbor Krajišnika“ u Kovilovu rekao da izbeglička kolona iz vremena… »
Vučić: Srbija etničko čišćenje svog naroda nikome nigde neće dozvoliti

Vučić: Srbija etničko čišćenje svog naroda nikome nigde neće dozvoliti

Sputnik 08.10.2023
Šta god neki činili i radili protiv Srbije, mi brutalno etničko čišćenje srpskog naroda nikome nigde nećemo dozvoliti, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, na manifestaciji "Zbor Krajišnika", u Sportskom centru… »

Radio sto plus 08.10.2023
Vučić je na manifestaciji “Zbor Krajišnika” u Kovilovu rekao da izbeglička kolona iz vremena hrvatske akcije Oluja, Srbima “više nikada ne sme da se dogodi”. “Mi brutalno etničko čišćenje našeg naroda ili upereno protiv našeg naroda… »

Vesti dana »