Povezane vesti
Nauka i zdravlje: Kako sam promenila mozak za šest nedelja
Južne vesti 21.10.2023
BBC „Iznenađujuće je teško misliti ni o čemu", jedna je od mojih prvih misli dok ležim u raljama mašine koja mi skenira mozak. Rečeno mi je da se usredsredim na crni krst dok funkcionalna mašina sa magnetnom rezonancom (fMRI) radi bučan posao. Takođe je… »
Nauka i zdravlje: Kako sam promenila mozak za šest nedelja
BBC News 21.10.2023
Sve je više dokaza da jednostavne, svakodnevne promene u našim životima mogu promeniti mozak i način na koji on funkcioniše. Melisa Hogenbum je stavila sopstveni mozak pod skener da bi saznala. „Iznenađujuće je teško misliti ni o čemu", jedna je od mojih… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Nafta ponovo dostigla cenu od 100 dolara po barelu, Pezeškijan traži reparacije za okončanje rata (FOTO)
Insajder pre 30 minutajoš 33 povezane
Na današnji dan pre 23 godine je ubijen Zoran Đinđić: Metak koji je promenio istoriju Srbije Zoran Đinđić
Volim Zrenjanin pre 5 minutajoš 24 povezane
VIDEO Kakve reči Drejpera o Novaku: Poklonio se Srbinu, bio na ivici suza dok je govorio o GOAT
Nova pre 5 minutajoš 63 povezane
Sneg se vraća u Srbiju: Meteorolozi šokirali prognozom za 17. mart, evo gde će se prvo zabeleti
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
Više povređenih u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, hitna pomoć imala 104 intervencije, pomoć tražila ova grupa ljudi
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih