Повезане вести

Лоши временски услови режирали Велику награду Аустралије у мотоциклизму: Трка у Мото ГП-ију вожена у суботу, славио Зарко…

Лоши временски услови режирали Велику награду Аустралије у мотоциклизму: Трка у Мото ГП-ију вожена у суботу, славио Зарко…

Дневник 22.10.2023
Лоши временски услови у Аустралији режирали су Велику нагарду Аустралије у мотоциклизму. Наиме, због изузетно лошег времена најављеног за недељу, главна трка у Мото ГП-ију је померена за суботу, а спринт трка је требало да се… »
Арболино за СК: Заслужујемо милионе за то шта радимо

Арболино за СК: Заслужујемо милионе за то шта радимо

Спорт клуб 22.10.2023
Италијански мотоциклиста Тони Арболино рекао је да је сагласан са прекидом трке за Велику награду Аустралије на којој је тријумфовао, али да би због вожње у немогућим условима требало да буду додељени пуни бодови. Возач Марк… »
Киша и ветар отказали спринт на „Филип Ајланду“

Киша и ветар отказали спринт на „Филип Ајланду“

Спорт клуб 22.10.2023
Спринт трка за Велику награду Аустралије неће бити одржана због лоших временских услова. Још у петак најављена је таква могућност, а отказивање је потврђено пола сата пре него што је трка требало да стартује. Временски услови… »
Арболино господар немогућих услова на „Филип Ајланду“

Арболино господар немогућих услова на „Филип Ајланду“

Спорт клуб 22.10.2023
Возач Марк ВДС рејсинга Тони Арболино славио је на Великој награди Аустралије у Мото2 категорији Светског шампионата која је прекинута у деветом кругу због тешких временских услова. Италијан је на „Филип Ајланду“ уписао трећу… »
Онџу за СК: Тресао сам се, викинг у мени је преовладао

Онџу за СК: Тресао сам се, викинг у мени је преовладао

Спорт клуб 22.10.2023
Турски мотоциклиста Дениз Онџу рекао је за Спорт Клуб да је пресрећан што је после неколико трка на којима је добијао казне коначно стигао до нове победе. Возач Ред Бул КТМ Ајо тима је тријумфовао на Великој награди Аустралије… »
Онџу у трилеру покорио кишни „Филип Ајланд“

Онџу у трилеру покорио кишни „Филип Ајланд“

Спорт клуб 22.10.2023
Возач Ред Бул КТМ Ајо тима Денис Онџу тријумфовао је на Великој награди Аустралије у Мото3 категорији Светског шампионата, 16. рунди сезоне. Млади Турчин је у готово немогућим условима на стази „Филип Ајланд“ дошао до треће… »

Вести дана »