Povezane vesti

Ovo je tajni dil opozicije! Predsednik Vučić otkrio plan političko-medijskog lobija! Ovako su iskalkulisali da se domognu…

Ovo je tajni dil opozicije! Predsednik Vučić otkrio plan političko-medijskog lobija! Ovako su iskalkulisali da se domognu…

Kurir 22.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, gostujući u jutarnjem programu TV Pink, da je jedini cilj opozicije da oslabi Srpsku naprednu stranku i nacrtao kako to pripadnici bivšeg režima planiraju i misle da mogu da urade. - Srpska… »
„Nosio sam uniformu u ratovima na koje je on huškao“: Ponoš o tome koliko je stariji od Vučića

„Nosio sam uniformu u ratovima na koje je on huškao“: Ponoš o tome koliko je stariji od Vučića

N1 Info 22.10.2023
Lider stranke Srbija centar Zdravko ponoš odgovorio je na mreži X koliko je u stvari stariji od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odgovarajući na današnju Vučićevu izjavu da su svi lider opozicije, a naročito Ponoš, znatno stariji od njega… »
Ponoš odgovara predsedniku Srbije: Nosio sam uniformu u ratovima na koje je Vučić huškao, dok je on nosao kišobran i…

Ponoš odgovara predsedniku Srbije: Nosio sam uniformu u ratovima na koje je Vučić huškao, dok je on nosao kišobran i…

Nova 22.10.2023
Govoreći o opoziciji Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, je na TV Pink izjavio da se njeni lideri lažno predstavljaju da su novi i mladi u politici, jer su svi stariji od njega, i po imenu je pomenuo Dragana Đilasa „da je stariji nekoliko… »
Odgovor Zdravka Ponoša: Koliko sam stariji od Vučića

Odgovor Zdravka Ponoša: Koliko sam stariji od Vučića

Danas 22.10.2023
Govoreći o opoziciji Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, je na TV Pink izjavio da se njeni lideri lažno predstavljaju da su novi i mladi u politici, jer su svi stariji od njega, i po imenu je pomenuo Dragana Đilasa „da je stariji nekoliko… »
Predsednik države na Pinku započeo kampanju za SNS

Predsednik države na Pinku započeo kampanju za SNS

Beta 22.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovanje na televiziji Pink danas je posvetio kritikama poteza opozicije i započeo kampanju Srpske napredne stranke pozivajući građane da glasaju za nju na izborima koji još nisu raspisani. Za opoziciju je rekao… »
Vučić najavio formiranje Narodnog pokreta

Vučić najavio formiranje Narodnog pokreta

Vreme 22.10.2023
Politika Gostujući na televiziji Pink predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će dugo najavljivan "narodni pokret za državu" biti formiran "u narednom periodu", ali nije precizirao kada će to da se desi. On je optužio opoziciju da vodi… »
Vučić: Posle ovih, nema izbora do 2027. godine

Vučić: Posle ovih, nema izbora do 2027. godine

Novi magazin 22.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na televiziji Pink da su ovi izbori važni jer posle njih, četiri godine neće biti izbora, te da će posle toga svi izbori zajedno biti održani 2027. godine. U razgovoru koji je trajao više od sat… »
Predsednik Vučić: Posle ovih, nema izbora do 2027. godine

Predsednik Vučić: Posle ovih, nema izbora do 2027. godine

Kurir 22.10.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na televiziji Pink da su ovi izbori važni jer posle njih, četiri godine neće biti izbora, te da će posle toga svi izbori zajedno biti održani 2027. godine. U razgovoru koji je trajao više… »
Vučić na Pinku započeo kampanju: Postoji plan stranih službi za svrgavanje SNS

Vučić na Pinku započeo kampanju: Postoji plan stranih službi za svrgavanje SNS

N1 Info 22.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovanje na televiziji Pink posvetio je kritikama poteza opozicije i započeo kampanju Srpske napredne stranke pozivajući građane da glasaju za nju na izborima koji još nisu raspisani. Vučić je za opoziciju… »
Vućić: Posle ovih, nema izbora do 2027. godine

Vućić: Posle ovih, nema izbora do 2027. godine

Danas 22.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na televiziji Pink da su ovi izbori važni jer posle njih, četiri godine neće biti izbora, te da će posle toga svi izbori zajedno biti održani 2027. godine. U razgovoru koji je trajao više od sat… »
Vučić: Osnivanje narodnog pokreta za državu u narednom periodu

Vučić: Osnivanje narodnog pokreta za državu u narednom periodu

Danas 22.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će „narodni pokret za državu“, čije osnivanje dugo najavljuje, biiti formiran „u narednom periodu“, ali nije precizirao kada će to da se desi. Vučić je, u gostovanju na televiziji… »
Vučićev „narodni pokret za državu“ uskoro?

Vučićev „narodni pokret za državu“ uskoro?

Danas 22.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će „narodni pokret za državu“, čije osnivanje dugo najavljuje, biiti formiran „u narednom periodu“, ali nije precizirao kada će to da se desi. Vučić je, u gostovanju na televiziji… »
Vučić na Pinku počeo predizbornu kampanju: Postoji plan stranih službi za svrgavanje SNS-a

Vučić na Pinku počeo predizbornu kampanju: Postoji plan stranih službi za svrgavanje SNS-a

Radio 021 22.10.2023
Aleksandar Vučić gostovanje na televiziji Pink danas je posvetio kritikama poteza opozicije i započeo kampanju SNS pozivajući građane da glasaju za nju na izborima koji još nisu raspisani. Za opoziciju je rekao da radi, ne samo protiv njega, već… »
Vučić: Delimično sam odrastao na ulici, nije mene samo jednom policajac dovodio u stanicu

Vučić: Delimično sam odrastao na ulici, nije mene samo jednom policajac dovodio u stanicu

Radio 021 22.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na Pinku da su ovi izbori važni jer posle njih četiri godine neće biti izbora, te da će posle toga svi izbori zajedno biti održani 2027. godine. U razgovoru koji je trajao više od sat vremena, on je… »
"Šokiran sam pismom opozicije" Predsednik Vučić: To se nikad nije desilo da opozicija traži sankcije protiv svoje zemlje

"Šokiran sam pismom opozicije" Predsednik Vučić: To se nikad nije desilo da opozicija traži sankcije protiv svoje zemlje

Kurir 22.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros se, gostujući na televiziji, dotakao mnogih tema a među njima je i pismo opozicije koha traži uvođenje sankcija rođenoj zemlji?! Predsednik kaže da su predstavnici opozicije pisali pismo i tražili… »

Vesti dana »