Povezane vesti
Moji drugovi su orgijali sa njegovom ženom za 300 evra! Asmin Durdžić za Alo! izneo skandalozne optužbe na račun supruge Ivana…
Alo 22.10.2023
Poznato je da su Asmin obračunava sa svima koji u lošem kontekstu prekomentarišu njegov odnos sa Stanijom, a sada mu je na žulj stao i bivši rijaliti učesnik. Detalji iz ljubavnog odnosa Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića mesecima unazad svakodnevno… »
Stanija i Asmin mogu da mi...! Ivan Marinković doživeo pomračenje nakon reči Durdžića za njegovu ženu, kipti od besa
Alo 22.10.2023
Bukti rat između Ivana Marinkovića i Asmina Durdžića, razmenjene su teške reči i ozbiljne optužbe. Nakon što se bivši verenik Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić oglasio za Alo! i izneo šokantne detalje o ženi Ivana Marinkovića, navodeći da je "orgijala sa… »
Vesti dana »
Ovaj čovek nema srama! "Novi Nadal" mrzi devojčice! Jednu je gurnuo, a sada napravio novu bruku! (video)
Večernje novosti pre 3 minutajoš 60 povezanih
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 8 minutajoš 35 povezanih
Više od 400 ljudi uhapšeno u neredima posle pobede PSŽ-a u Ligi šampiona, povređeno oko 220 osoba
Insajder pre 5 satijoš 49 povezanih
"Ja bih prvi bio u 'Lazi' da je sve normalno", Darko Lazić iznenađen zbog Mine Kostić, a ovo je Katarina govorila o Slobi: Nismo mogli ni da pretpostavimo...
Kurir pre 43 minutajoš 23 povezane
Da li je ovime Miško Ražnatović "pecnuo" navijače Zvezde? Slikao se s poznatim trenerom: "Vidimo se uskoro..."
Telegraf pre 33 minutajoš 32 povezane