Povezane vesti
Kod ade je nekome pobegao konj, kaska ka Novom Beogradu Hit scena snimljena u Beogradu (video)
Alo 23.10.2023
Šok scena večeras kod Hipodroma! Na Mostu na Adi snimljen je konj koji sam samcat kaska u smeru ka Novom Beogradu! Video je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd. Ne navode se detalji, ali se pretpostavlja da je konj pobegao sa Hipodroma… »
"Ovo je Strašno, šta je sa ljudima": Novi snimak vožnje u kontra smeru - naglo skrenula bez migavca (video)
Kurir 23.10.2023
Epidemija vožnje u suprotnom smeru na srpskim putevima ne jenjava, što potvrđuje još jedan snimak koji je objavljen na društvenim mrežama. Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "Moj Beograd", vidi se automobil koji se kreće u kontra smeru na… »
Vesti dana »

Dimne bombe i polivanje vodom: Nova bura u zaječarskoj skupštini
BBC News pre 25 minutajoš 33 povezane

Rektorat pod opsadom: Studenti traže podršku građana i profesora, oglasio se Univerzitet
InfoKG pre 2 satajoš 27 povezanih

Opsadno stanje u Dalasu: Snajperom pucano na imigracioni centar, ima žrtava
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

JP Putevi Srbije: Tuneli Laz i Munjino brdo biće zatvoreni od 29.septembra do 2.oktobra, sprovode se funkcionalna testiranja sistema automatskog upravljanja
Glas Zapadne Srbije pre 40 minutajoš 19 povezanih

Hoće li oluje iz regiona pogoditi Srbiju? Od petka zahlađenje, padavine i snažni udari vetra
Mondo pre 7 satijoš 28 povezanih