Povezane vesti
Šok na Mostu na Adi! Konj sam samcat kaska na Novom Beogradu: Neverovatan snimak sa mreža! I konj zna da ne uđe u…
Kurir 23.10.2023
Šok scena večeras kod Hipodroma! Na Mostu na Adi snimljen je konj koji sam samcat kaska u smeru ka Novom Beogradu! Video je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd. Ne navode se detalji, ali se pretpostavlja da je konj pobegao sa Hipodroma… »
Kod ade je nekome pobegao konj, kaska ka Novom Beogradu Hit scena snimljena u Beogradu (video)
Alo 23.10.2023
Šok scena večeras kod Hipodroma! Na Mostu na Adi snimljen je konj koji sam samcat kaska u smeru ka Novom Beogradu! Video je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd. Ne navode se detalji, ali se pretpostavlja da je konj pobegao sa Hipodroma… »
"Ovo je Strašno, šta je sa ljudima": Novi snimak vožnje u kontra smeru - naglo skrenula bez migavca (video)
Kurir 23.10.2023
Epidemija vožnje u suprotnom smeru na srpskim putevima ne jenjava, što potvrđuje još jedan snimak koji je objavljen na društvenim mrežama. Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "Moj Beograd", vidi se automobil koji se kreće u kontra… »
Vesti dana »
Blokada gradske uprave u Loznici Izazvan veliki incident: jedan građanin oboren, drugi nošen na haubi nekoliko metara (foto)
Kurir pre 1 satjoš 100 povezanih
Najnovija prognoza meteorologa Todorovića, zapamtite ovaj datum: Biće više snega nego prethodnih dana, a evo koji delovi Srbije mogu da očekuju padavine
Kurir pre 59 minutajoš 23 povezane
U Srbiji preminula dva pacijenta povređena u eksploziji u livnici
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 20 povezanih
Strani turisti hrle na ove dve srpske planine: Broj gostiju veći za trećinu, najviše ima Rusa i Kineza
Mondo pre 40 minutajoš 19 povezanih
Zavirite u obnovljeni Notr Dam više od pet godina posle požara
BBC News pre 11 minutajoš 19 povezanih