Povezane vesti
Milivojević: Izbori su bitka za slobodu, 'ili Srbija ili mafija'
Beta 30.10.2023
Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je da predstojeći izbori nisu bitka za mandate i za vlast već "bitka za slobodu" i da se pobedi "mafijaški režim". "Građane Srbije apsolutno ne interesuje ko će i koliko imati mandata… »
INTERVJU Srđan Milivojević: Za Vučića je biti na vlasti jednako biti na slobodi
Nova 30.10.2023
Uveren sam da će lista “Srbija protiv nasilja” ostvariti najbolji mogući rezultat na izborima, bez obzira na sve nemoguće uslove u kojima se odvija izborna utakmica. U Beogradu, ali i u mnogim drugim gradovima Srbije, kaže u intervjuu za novine… »
Milivojević (DS): Uveren sam da će lista “Srbija protiv nasilja” ostvariti najbolji mogući rezultat na izborima
Danas 30.10.2023
Uveren sam da će lista “Srbija protiv nasilja” ostvariti najbolji mogući rezultat na izborima, bez obzira na sve nemoguće uslove u kojima se odvija izborna utakmica, u Beogradu, ali i u mnogim drugim gradovima Srbije, izjavio je u intervjuu za… »
Milivojević: Izbori su bitka za slobodu, „ili Srbija ili mafija“
N1 Info 30.10.2023
Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je da predstojeći izbori nisu bitka za mandate i za vlast već "bitka za slobodu" i da se pobedi "mafijaški režim". „Građane Srbije apsolutno ne interesuje ko će i koliko imati mandata… »
Milivojević: Ovi izbori su ili Srbija ili mafija
Radio 021 30.10.2023
Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević izjavio je da predstojeći izbori nisu bitka za mandate i za vlast već "bitka za slobodu" i da se pobedi "mafijaški režim". "Građane Srbije apsolutno ne interesuje ko će i koliko imati mandata… »
Milivojević: Izbori su bitka za slobodu, 'ili Srbija ili mafija'
Novi magazin 30.10.2023
Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je da predstojeći izbori nisu bitka za mandate i za vlast već "bitka za slobodu" i da se pobedi "mafijaški režim". "Građane Srbije apsolutno ne interesuje ko će i koliko imati mandata… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu, aktivisti najavili farbanje Trga slobode u crveno
Beta pre 35 minutajoš 23 povezane
Hoksi nadigrali Šarlot:Micićeva partija sezone nije bila dovoljna za trijumf! (video)
Hot sport pre 4 satijoš 16 povezanih