Povezane vesti
INTERVJU Srđan Milivojević: Za Vučića je biti na vlasti jednako biti na slobodi
Nova 30.10.2023
Uveren sam da će lista “Srbija protiv nasilja” ostvariti najbolji mogući rezultat na izborima, bez obzira na sve nemoguće uslove u kojima se odvija izborna utakmica. U Beogradu, ali i u mnogim drugim gradovima Srbije, kaže u intervjuu za novine… »
Milivojević (DS): Uveren sam da će lista “Srbija protiv nasilja” ostvariti najbolji mogući rezultat na izborima
Danas 30.10.2023
Uveren sam da će lista “Srbija protiv nasilja” ostvariti najbolji mogući rezultat na izborima, bez obzira na sve nemoguće uslove u kojima se odvija izborna utakmica, u Beogradu, ali i u mnogim drugim gradovima Srbije, izjavio je u intervjuu za… »
Milivojević: Izbori su bitka za slobodu, „ili Srbija ili mafija“
N1 Info 30.10.2023
Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je da predstojeći izbori nisu bitka za mandate i za vlast već "bitka za slobodu" i da se pobedi "mafijaški režim". „Građane Srbije apsolutno ne interesuje ko će i koliko imati mandata… »
Milivojević: Ovi izbori su ili Srbija ili mafija
Radio 021 30.10.2023
Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević izjavio je da predstojeći izbori nisu bitka za mandate i za vlast već "bitka za slobodu" i da se pobedi "mafijaški režim". "Građane Srbije apsolutno ne interesuje ko će i koliko imati mandata… »
Vesti dana »
Više od deset nastradalih u požaru koji pretvara u pepeo delove Los Anđelesa
BBC News pre 34 minutajoš 12 povezanih
Zahlađenje sa kišom već zahvatilo ove delove Srbije! Pašće i do 25 centimetara snega, a pahulje se očekuju i u Beogradu: Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 15 minutajoš 14 povezanih
"Novače, imaš li bilo kakav dokaz za to": Novinarka napravila haos, Đoković joj jednom rečenicom zapušio usta
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih
Jović ponovo solidan u pobedi Majamija: Srpski košarkaš ponovo jedan od ključnih u pobedi svog tima! (video)
Hot sport pre 21 minutajoš 9 povezanih