Povezane vesti
INTERVJU Srđan Milivojević: Za Vučića je biti na vlasti jednako biti na slobodi
Nova 30.10.2023
Uveren sam da će lista “Srbija protiv nasilja” ostvariti najbolji mogući rezultat na izborima, bez obzira na sve nemoguće uslove u kojima se odvija izborna utakmica. U Beogradu, ali i u mnogim drugim gradovima Srbije, kaže u intervjuu za novine “Nova”… »
Milivojević (DS): Uveren sam da će lista “Srbija protiv nasilja” ostvariti najbolji mogući rezultat na izborima
Danas 30.10.2023
Uveren sam da će lista “Srbija protiv nasilja” ostvariti najbolji mogući rezultat na izborima, bez obzira na sve nemoguće uslove u kojima se odvija izborna utakmica, u Beogradu, ali i u mnogim drugim gradovima Srbije, izjavio je u intervjuu za novine… »
Milivojević: Izbori su bitka za slobodu, „ili Srbija ili mafija“
N1 Info 30.10.2023
Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je da predstojeći izbori nisu bitka za mandate i za vlast već "bitka za slobodu" i da se pobedi "mafijaški režim". „Građane Srbije apsolutno ne interesuje ko će i koliko imati mandata. Građane… »
Milivojević: Ovi izbori su ili Srbija ili mafija
Radio 021 30.10.2023
Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević izjavio je da predstojeći izbori nisu bitka za mandate i za vlast već "bitka za slobodu" i da se pobedi "mafijaški režim". "Građane Srbije apsolutno ne interesuje ko će i koliko imati mandata. Građane Srbije… »
Vesti dana »
Ambasador EU u Podgorici: Predstojeći Samit veliko priznanje za Crnu Goru
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih
AFET o usvojenom izveštaju o Srbiji: Svako značajno nazadovanje da se odrazi na finansijsku podršku
Insajder pre 4 satijoš 38 povezanih
Aerodrom u Tivtu negira da je objavio spisak putnika na letu iz Beograda
Euronews pre 1 satjoš 82 povezane
Trojica policajaca puštena večeras iz pritvora: Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv njih u slučaju ubistva Baje
Kurir pre 1 satjoš 90 povezanih