Повезане вести

ИНТЕРВЈУ Срђан Миливојевић: За Вучића је бити на власти једнако бити на слободи

ИНТЕРВЈУ Срђан Миливојевић: За Вучића је бити на власти једнако бити на слободи

Нова 30.10.2023
Уверен сам да ће листа “Србија против насиља” остварити најбољи могући резултат на изборима, без обзира на све немогуће услове у којима се одвија изборна утакмица. У Београду, али и у многим другим градовима Србије, каже у… »
Миливојевић (ДС): Уверен сам да ће листа “Србија против насиља” остварити најбољи могући резултат на изборима

Миливојевић (ДС): Уверен сам да ће листа “Србија против насиља” остварити најбољи могући резултат на изборима

Данас 30.10.2023
Уверен сам да ће листа “Србија против насиља” остварити најбољи могући резултат на изборима, без обзира на све немогуће услове у којима се одвија изборна утакмица, у Београду, али и у многим другим градовима Србије, изјавио је… »
Миливојевић: Избори су битка за слободу, „или Србија или мафија“

Миливојевић: Избори су битка за слободу, „или Србија или мафија“

Н1 Инфо 30.10.2023
Посланик Демократске странке (ДС) Срђан Миливојевић изјавио је да предстојећи избори нису битка за мандате и за власт већ "битка за слободу" и да се победи "мафијашки режим". „Грађане Србије апсолутно не интересује ко ће и колико… »
Миливојевић: Ови избори су или Србија или мафија

Миливојевић: Ови избори су или Србија или мафија

Радио 021 30.10.2023
Посланик Демократске странке Срђан Миливојевић изјавио је да предстојећи избори нису битка за мандате и за власт већ "битка за слободу" и да се победи "мафијашки режим". "Грађане Србије апсолутно не интересује ко ће и колико… »

Вести дана »