Povezane vesti
Udruženje „Moja Srbija“ pozvalo Vladu da razmotri ideju podele vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača
Danas 30.10.2023
Udruženje „Moja Srbija“ pozvalo je danas u saopštenju Vladu Srbije da razmotri mogućnost pokretanja akcije podele vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača. To udruženje se obratilo i svim učesnicima narednih parlamentarnih… »
Novi vaučeri u Srbiji nadomak dogovora: Novac i za odmor i za kupovinu domaćih proizvoda
Blic 30.10.2023
Ukoliko se usvoji inicijativa Udruženja "Moja Srbija" građani bi uskoro mogli da dobiju vaučere za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača. Kako se u inicijativi navodi, u Srbiji postoji veliki broj poljoprivrednih gazdinstava koja mogu da… »
Moja Srbija: Inicijativa za podelu vaučera za domaće proizvode malih proizvođača
RTV 30.10.2023
BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" uputilo je poziv Vladi Srbije da razmotri mogućnost pokretanja akcije podele vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača iz Srbije. Udruženje je saopštilo da se obratilo i svim učesnicima narednih… »
Vladi upućena inicijativa da se uvedu vaučeri za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača
Radio 021 30.10.2023
Udruženje "Moja Srbija" uputilo je poziv Vladi Srbije da prihvati inicijativu za pokretanje akcije podele vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača. Udruženje se obratilo i svim učesnicima narednih parlamentarnih izbora sa pozivom da… »
Udruženje "Moja Srbija" za podelu vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača
Novi magazin 30.10.2023
Udruženje "Moja Srbija" objavilo je danas da je uputilo poziv Vladi Srbije da prihvati inicijativu za pokretanje akcije podele vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača. Udruženje se obratilo i svim učesnicima narednih parlamentarnih… »
Vesti dana »
Ova fotka protesta u Novom Sadu je tako jednostavna, a tako moćna – i sve reči su suvišne
Nova pre 1 satjoš 68 povezanih
Sutra postepeno razvedravanje vremena, temperature oko 10 stepeni
Politika pre 5 satijoš 23 povezane
Pripadnici Vojske Srbije u misiji UNIFIL i UNTSO na Bliskom istoku nisu direktno ugroženi
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Odbijen zahtev Milorada Ulemeka Legije! Odbačena molba za uslovni otpust bivšeg komandanta JSO, ostaje u zatvoru
Kurir pre 3 satajoš 19 povezanih