Повезане вести

Жељко се против Црвене звезде решио страхота

Жељко се против Црвене звезде решио страхота

Нова 31.10.2023
За само недељу дана све се променило за Партизан и судбина је хтела да то буде баш против Црвене звезде. Од Меге и тог пораза Партизан је два пута побеђивао Звезду у размаку од четири дана, прво у четвртак у Евролиги са 88:86, а… »
Зашто се више не прича о учинку домаћих играча у Партизану и Звезди?

Зашто се више не прича о учинку домаћих играча у Партизану и Звезди?

Спортске.нет 31.10.2023
У протеклих пет дана могли смо да уживамо у два кошаркашка спектакла у ''Штарк арени'', где су снаге одмериле две наше најбоље екипе. Партизан је оба пута изашао као победник - најпре у четвртак у оквиру петог кола Евролиге… »
Партизанов тенк српске крви! Камински научио кошарку од "Српских орлова", деду Мила није заборавио у Америци!

Партизанов тенк српске крви! Камински научио кошарку од "Српских орлова", деду Мила није заборавио у Америци!

Мондо 31.10.2023
Против Звезде је показао зашто га је Жељко Обрадовић довео, а да ли сте знали да Френк Камински има српске крви? Против Звезде је показао зашто га је Жељко Обрадовић довео, а да ли сте знали да Френк Камински има српске крви… »
Звезда се огласила после два изгубљена дербија: "Сезона траје до јуна, потребна је подршка!"

Звезда се огласила после два изгубљена дербија: "Сезона траје до јуна, потребна је подршка!"

Спортске.нет 31.10.2023
Црвена звезда је у тешкој ситуацији након промене тренера и два узастопна пораза од Партизана, најпре у Евролиги, а затим у АдмиралБет АБА лиги. Тим Јаниса Сферопулоса не приказује партије какве су се очекивале, а "црвено-белима"… »
"Делије" решиле да реагују: "Иза нас је недеља неуспешних резултата у више спортова..."

"Делије" решиле да реагују: "Иза нас је недеља неуспешних резултата у више спортова..."

Вечерње новости 31.10.2023
Најватрењи навијачи Црвене звезде нису имали много разлога за славље последњих дана, како због дешавања у кошарци, тако и у фудбали, па су решили да се огласе и пошаљу поруку онима којима је Звезда у срцу. ФОТО: Тањуг/АП… »
Потреси у звезди: Одлазе тројица играча, стижу нова појачања

Потреси у звезди: Одлазе тројица играча, стижу нова појачања

Кошаркаши Црвене звезде у пет дана два пута у поражени од Партизана, чиме је резулататска криза клуба са Малог Калемегдана настављена. ФОТО: М. Вукадиновић Након пораза у евролигашком дербију, тим Јаниса Сферопулоса изгубио је у… »
Партизанова „вечита“ година

Партизанова „вечита“ година

Спорт клуб 31.10.2023
Десет "вечитих дербија" у 2023, седам победа Партизана и три Црвене звезде. Одавно се није договорили да црно-бели годину заврше позитивно у односу на највећег ривала. После тријумфа у петом мечу финалне серије плеј-офа АБА лиге… »
Аврамовић: Вратили смо се са на прави колосек у Евролиги, сада и у АБА лиги

Аврамовић: Вратили смо се са на прави колосек у Евролиги, сада и у АБА лиги

Спортски журнал 31.10.2023
Партизан је после евролигашког и у АБА дербију победио Црвену звезду. Оно што је добро за Партизан, Алекса Аврамовић одржао је одличну форму са Мундобаскета. Показао је то и у победи над Звездом у АБА лиги. На крају 15 поена, 6… »
Доужер: Драго ми је што смо извукли поуке из претходне победе и одиграли боље

Доужер: Драго ми је што смо извукли поуке из претходне победе и одиграли боље

Спортски журнал 31.10.2023
Партизан је после евролигашког и у АБА дербију победио Црвену звезду. Новајлија у редовима Партизана Пи Џеј Доужер имао је одличну ролу у победи у вечитом дербију у АБА лиги, на крају 12 поена, 8 асистенција, 4 скока: - Тешко је… »
Шут са полудистанце је синоћ за Звезду био мисаона именица

Шут са полудистанце је синоћ за Звезду био мисаона именица

Спортске.нет 31.10.2023
Кошаркаши Црвене звезде претрпели су први пораз у АдмиралБет АБА лиги ове сезоне, а други везано у свим такмичењима и оба су стигла од Партизана у "Штарк арени". Турбулентан период за црвено-беле који су пред почетак сезоне… »
Мајсторе, додај лопту, немој само то да радиш! Владе Ђуровић: Црвена звезда хитно мора да дође себи!

Мајсторе, додај лопту, немој само то да радиш! Владе Ђуровић: Црвена звезда хитно мора да дође себи!

Мондо 31.10.2023
Познати тренер анализирао проблеме у игри Црвене звезде Меридианбет. Познати тренер анализирао проблеме у игри Црвене звезде Меридианбет. Трофејни српски тренер Владе Ђуровић коментарисао је Партизанову победу против Звезде и у… »
Шта сам причао са теодосићем? Партизанов херој "из сенке" открио: Није то што мислите!

Шта сам причао са теодосићем? Партизанов херој "из сенке" открио: Није то што мислите!

Мондо 31.10.2023
Пи Џеј Доужер разговарао је са новинарима после победе Партизана против Црвене звезде у АБА лиги. Пи Џеј Доужер разговарао је са новинарима после победе Партизана против Црвене звезде у АБА лиги. Партизан је два пута у размаку… »
Аврамовић: "Можемо да победимо сваку екипу у ЕЛ, са Лесором морам да се чујем сваки дан"

Аврамовић: "Можемо да победимо сваку екипу у ЕЛ, са Лесором морам да се чујем сваки дан"

Спортске.нет 31.10.2023
Кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић био је један од најефикаснијих у тиму Жељка Обрадовића у тријумфу над Црвеном звездом у АдмиралБет АБА лиги синоћ. Постригао је 15 поена, шест асистенција и скок. „Велика победа, вратили смо… »
Шабаз беснео на себе, па објаснио шта се променило у звезди: Чим нас је Сферопулос видео, то нам је рекао! (видео)

Шабаз беснео на себе, па објаснио шта се променило у звезди: Чим нас је Сферопулос видео, то нам је рекао! (видео)

Мондо 31.10.2023
Шабаз Нејпир је после утакмице са Партизаном врло критички говорио о својој игри, али је такође одвојио време да упореди рад са двојицом тренера који су га до сада тренирали у црвено-белом. Шабаз Нејпир је после утакмице са… »
Нејпир је катастрофа! Познати српски тренер жестоко напао Звездиног Американца

Нејпир је катастрофа! Познати српски тренер жестоко напао Звездиног Американца

Кошаркаши Партизана победили су синоћ Црвену звезду резултатом 98:87 у мечу 5. кола АБА лиге. ФОТО: М. Вукадиновић Искусни стручњак Владе Ђуровић био је разочаран игром Звезде, а посебно је на мети био најскупље плаћени играч… »
Анђушић: "Волимо ми тако да зачинимо, срећом, брзо смо се консолидовали"

Анђушић: "Волимо ми тако да зачинимо, срећом, брзо смо се консолидовали"

Спортске.нет 31.10.2023
Кошаркаш Партизана Данило Анђушић задовољан је победом своје екипе у дербију са Црвеном звездом. Црно-бели су синоћ победили највећег ривала по други пут у размаку од три дана, а Анђушић сматра да је овај тријумф битан из више… »
Партизан поново бољи у дербију, Аврамовић и Камински донели тријумф црно-белима

Партизан поново бољи у дербију, Аврамовић и Камински донели тријумф црно-белима

Данас 31.10.2023
Кошаркаши Партизана победили су Црвену звезду као домаћини резултатом 98:87 у првом овосезонском дербију у АБА лиги. У мечу у којем је Партизан наступио без повређеног капитена Кевина Пантера, црно-беле је до тријумфа водио… »
Најбољи кошаркаш Звезде после пораза у дербију: Нисмо желели да изгубимо

Најбољи кошаркаш Звезде после пораза у дербију: Нисмо желели да изгубимо

Данас 30.10.2023
Најбољи кошаркаш Црвене звезде Шабаз Нејпир био је изузетно разочаран после пораза свог тима од Партизана (98:87) у 5. колу АБА лиге. – Направили смо добру серију, приближили се. Тешко је, промашивали смо шутеве. Посебно… »
Жељко Обрадовић похвалио одбрану свог тима: Успели смо упркос томе што су нам недостајали повређени играчи

Жељко Обрадовић похвалио одбрану свог тима: Успели смо упркос томе што су нам недостајали повређени играчи

Данас 30.10.2023
Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је после утакмице 5. кола АБА лиге у којој је његов тим победио Црвену звезду (98:87), да је задовољан тријумфом свог тима. – Фантастична атмосфера, хвала навијачима на великој помоћи… »
Тренер Звезде после дербија у “Арени”: Ја сам кривац за пораз од Партизана

Тренер Звезде после дербија у “Арени”: Ја сам кривац за пораз од Партизана

Данас 30.10.2023
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је после утакмице 5. кола АБА лиге у којој је његов тим изгубио од Партизана (98:87), да је он кривац за пораз своје екипе. – Покушали смо да се боримо, да поправимо игру у односу на… »
Слика која треба да постане нормална! Ово су Аврамовић и Недовић урадили после дербија (фото)

Слика која треба да постане нормална! Ово су Аврамовић и Недовић урадили после дербија (фото)

Вечерње новости 30.10.2023
ПАРТИЗАН је савладао Црвену звезду у дербију 5. кола АБА лиге. Црно-бели су тако уписали другу победу над вечитим ривалом за четири дана. ФОТО: М. Вукадиновић Одиграна је фантастична утакмица која је обиловала лепим и атрактивним… »
"Нисам им мамица и татица!" Жељко Обрадовић и бурна конференција после победе Партизана над Звездом у АБА лиги

"Нисам им мамица и татица!" Жељко Обрадовић и бурна конференција после победе Партизана над Звездом у АБА лиги

Партизан и Црвена звезда састали су се у понедељак у 5. колу АБА лиге, а нови тријумф домаћина обрадовао је његовог тренера, Жељка Обрадовића. ФОТО: М. Вукадиновић Подсетимо, после врло узбудљивог дербија Партизан је поново… »
"Ја сам одговоран за ово": Јанис Сферопулос објаснио разолг пораза Звезде у вечитом дербију

"Ја сам одговоран за ово": Јанис Сферопулос објаснио разолг пораза Звезде у вечитом дербију

ПАРТИЗАН је два пута у четири дана победио Црвену звезду. Након тријумфа у Евролиги, црно-бели су савладали вечитог ривала и у АБА лиги. Утиске после меча у регионалном такмичењу изнео је тренер црвено-белих Јанис Сферопулос… »
Ово нико није очекивао! Велике звезде Хрватске дошле на дерби Партизан - Звезда (ФОТО)

Ово нико није очекивао! Велике звезде Хрватске дошле на дерби Партизан - Звезда (ФОТО)

Партизан и Црвена звезда састали су се у понедељак у 5. колу АБА лиге, а на ту утакмицу дошале су и звезде хрватског спорта. ФОТО: М. Вукадиновић Наиме, у Арену је стигао и прослављени репрезентативац Хрватске, тренутно… »

Вести дана »