Повезане вести

Јовановић: Завршена прича о формирању једне десне листе

Јовановић: Завршена прича о формирању једне десне листе

Правда 31.10.2023
Председник Нове Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је да је прича о формирању једне десне листе "обострано завршена и да се са колегама из Двери и Заветника растао "у нормалним и коректним односима''. "Ја сам… »
Двери: Коалиција НАДА је навела да је боље да на изборе патриотска опозиција иде у две колоне

Двери: Коалиција НАДА је навела да је боље да на изборе патриотска опозиција иде у две колоне

Бета 31.10.2023
Најважнији задатак патриотске опозиције на следећим изборима је заустављање примене француско-немачког споразума о признању лажне државе Косово који је председник Србије Александар Вучић прихватио у Бриселу и Охриду, а недавно… »
Обрадовић (Двери): Биће једне листе 'државотворне и патриотске опозиције', пре или после избора

Обрадовић (Двери): Биће једне листе 'државотворне и патриотске опозиције', пре или после избора

Бета 31.10.2023
Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да ће једне колоне "државотворне и патриотске" опозиције свакако бити, а да није битно да ли ће се то десити пре или после избора који ће највероватније бити одржани 17… »
Коалиција Нада желела да десница иде у две колоне

Коалиција Нада желела да десница иде у две колоне

Правда 31.10.2023
Најважнији задатак патриотске опозиције на следећим изборима је заустављање примене француско-немачког споразума о признању лажне државе Косово који је Александар Вучић прихватио у Бриселу и Охриду, а ових дана под притиском… »
Јовановић: Завршена је прича о формирању једне десне листе

Јовановић: Завршена је прича о формирању једне десне листе

Еуроневс 31.10.2023
Председник Нове Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је да је прича о формирању једне десне листе "обострано завршена“ и да се са колегама из Двери и Заветника растао "у нормалним и коректним односима“. "Ја сам… »
Обрадовић (Двери): Биће једне листе ‘државотворне и патриотске опозиције’, пре или после избора

Обрадовић (Двери): Биће једне листе ‘државотворне и патриотске опозиције’, пре или после избора

Радио сто плус 31.10.2023
“У досадашњим разговорима смо јединственог става да треба одбацити француско-немачки ултиматум о признању лажне државе Косово који је Вучић прихватио у Бриселу. Без обзира како се технички излази на изборе, а о томе се још… »
"Они ће својим бирачима објашњавати свој став": Јовановић: За Заветнике и Двери идеја о сарадњи са остатком опозиције је…

"Они ће својим бирачима објашњавати свој став": Јовановић: За Заветнике и Двери идеја о сарадњи са остатком опозиције је…

Блиц 31.10.2023
Милош Јовановић, председник Нове Демократске странке Србије, рекао је да до уједињења десне опозиције у једну колону на изборима неће доћи због одлуке представника Заветника и Двери. - За Заветнике и Двери идеја о сарадњи са… »

Вести дана »