Povezane vesti
Dolazi do velikih promena u vojnoj strategiji Zelenskog? Komandanti odbijaju naređenja za napad - veruje da će pobediti
Mondo 31.10.2023
Volodimir Zelenski neće ni da čuje za mirovne pregovore i i dalje veruje da može da pobedi u ratu. Volodimir Zelenski neće ni da čuje za mirovne pregovore i i dalje veruje da može da pobedi u ratu. Novinar američkog "Tajm" magazina Sajmon Šuster… »
"Zavarava se, mi ne pobeđujemo, ali probajte njemu to da objasnite" Saradnici Zelenskog u panici: Slepo veruje, više nema…
Alo 31.10.2023
"Zavarava se. Mi više nemamo opcija. Mi ne pobeđujemo, ali pokušajte to njemu da objasnite", kaže jedan od saradnika Volodimira Zelenskog. Novinar američkog magazina "Tajm" Simon Šuster napisao je veliki tekst o ukrajinskom predsedniku Volodimiru… »
Vesti dana »

Tenzije i rekordna izlaznost u Kosjeriću: Okupljanja na više lokacija, policija i međusobne optužbe
NIN pre 0 minutajoš 114 povezane

Velika izlaznost u Kosjeriću, pretnje posmatračima, opkoljeno stovarište sa članovima SNS, u Zaječaru desetine automobila kruže gradom (blog)
Novi magazin pre 0 minutajoš 23 povezane

Nemiri zbog racija na migrante: Tramp izveo Nacionalnu gardu u Los Anđelesu
BBC News pre 2 satajoš 48 povezanih

"Jedino mi je to bilo u glavi..." Aleksandra Krunić otvorila dušu posle poraza u finalu Rolan Garosa - evo zbog čega joj je posebno krivo!
Kurir pre 40 minutajoš 56 povezanih

Niški Medicinski fakultet obustavlja blokadu: Studenti se vraćaju redovnoj nastavi
Serbian News Media pre 3 satajoš 14 povezanih