Povezane vesti
Veliki odziv: Puno građana se prijavlo za energetsku sanaciju u Požarevcu
Večernje novosti 31.10.2023
GRADSKA uprava Požarevca saopštila je da je javni poziv za dodelu 13 miliona dinara za energetsku sanacije obustavljen, jer je, na osnovu preliminarnih pregleda prijava građana, cela suma utrošena. GU Požarevac Javni poziv, koji je trebalo da traje… »
Otvoren javni poziv za građane, Bujanovčanima na raspolaganju 13,3 miliona za energetsku sanaciju
Bujanovačke 31.10.2023
Bujanovac, 31. oktobar 2023. Opština Bujanovac otvorila je javni poziv za građane koji žele da učestvuju u Programu energetske sanacije porodičnih kuća i stanova tako što će im biti subvencionisana zamena vrata i prozora, ugradnja izolacije, kotlova… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Studenti i zborovi u više gradova organizuju komemorativne skupove
NIN pre 1 satjoš 58 povezanih

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Skup Zbora građana Pirota u čast nastradalima
Plus online pre 15 minutajoš 49 povezanih

Sandra Božić (SNS) napadnuta na Voždovcu: Vučević poručio “Koji je to stadijum mržnje i besa”
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 40 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 112 povezane