Povezane vesti
"Zvezda Granda" postaje otac: Miljenik Viki Miljković sve krio od javnosti, a sad priznao: "Žena mi je u šestom mesecu"
Blic 01.11.2023
Pevač i nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Stefan Kosmajac kroz nekoliko meseci postaje tata. On je sada priznao je da mu je devojka u šestom mesecu i da je sve za sada kako treba. - Ima novo kod mene svašta, moram da kažem… »
Zvezda Granda postaje otac po prvi put! Pevač sve krio od javnosti, a sad priznao: Žena mi je u šestom mesecu trudnoće!
Kurir 01.11.2023
Nekadašnji takmičar „Zvezda Granda", pevač Stefan Kosmajac, uskoro će se prvi put ostvariti u ulozi oca. On i njegova izabranica čekaju svoje prvo dete. Trenutno, ona je u šestom mesecu trudnoće. - Ima svašta novo kod mene, moram da kažem sada… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana