Povezane vesti
Molim se za mir: Snažna poruka Novaka Đokovića
Večernje novosti 02.11.2023
Hteli su strani novinari od Novaka Đokovića da saznaju njegov stav o ratu na Bliskom istoku. Foto: Goran Čvorović - Kao dete rata, veoma sam pogođen onim što se dešava u svetu. I to se događa neko vreme, ne samo između Izraela i Palestine, na Bliskom… »
Đoković: Kao dete rata, jako me povređuje ono što se trenutno događa u svetu
Politika 02.11.2023
Vratio se trijumfalno Novak Đoković, posle bezmalo dva meseca bez takmičarskog meča u singlu, preslišao je u dva seta Argentinca Tomasa Ečeverija – 6:3, 6:2, zakazavši dvoboj sa Holanđinom Talonom Griksporom. Nole je posle pobede na konferenciji, pričao… »
"Ja sam dete rata"! Novak Đoković poslao moćnu poruku Izraelu i Palestini
Večernje novosti 02.11.2023
OPTUŽIVALI su Novaka Đokovića da ćuti i podržava rat između Izraela i Hamasa, da je rusofil i veliča napade na Ukrajinu, a on je u stvari jedna savršena osoba koja svima šalje ljubav i mir. Foto: Goran Čvorović Tako je bilo posle prve pobede na mastersu… »
Vesti dana »
Đedović Handanović o situaciji sa NIS-om: "To što je OFAK produžio licencu predstavlja veliku pobedu"
Blic pre 38 minutajoš 37 povezanih
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 9 satijoš 9 povezanih
Prvi put od početka rata predstavnici Ukrajine, Rusije i SAD za istim stolom: Šta je glavni kamen spoticanja
N1 Info pre 8 minutajoš 25 povezanih