Povezane vesti
Uhapšen vođa OVK Pao u Mališevu, akciju odobrio i Euleks
Alo 03.11.2023
Euleks je uhapsio bivšeg gradonačelnika opštine Mališevo i jednog od bivših vođa tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Isnija Kiljaja, objavila je opština Mališevo na Fejsbuku. Mediji u Prištini juče su javili da je, po nalogu Specijalizovanog… »
Specijalizovano tužilaštvo: Racije na KiM fokusirane na zločine protiv sprovođenja pravde
Euronews 03.11.2023
Kancelarija Specijalizovanog tužilaštva Kosova saopštila da je tokom ove nedelje na KiM sprovela operacije u istražnom procesu koji se fokusira na krivična dela protiv sprovođenja pravde, navodeći da su operaciju odobrile Specijalizovane komore, prenosi… »
Vesti dana »
Srbija bira predstavnika za Evroviziju 2026: "Postoje glasine da smo Šer i ja u vezi, ali ona je starija gospođa", Egor šokirao izjavom
Kurir pre 2 minutajoš 32 povezane
Blokirana cela Srbija, odsudna bitka za srpsko selo Stefan proizvodi mleko, ali mora da radi u fabrici i vozi kamion: „Kriza u mlekarstvu nikad gora, poravnaće nas“
Ozon press pre 5 satijoš 51 povezana
U UN-u usvojena rezolucija koja poziva na mir u Ukrajini, Srbija uzdržana
Serbian News Media pre 57 minutajoš 38 povezanih
Sputnjik zna da Srbija ima „džokera“ za Tursku – selektor potvrdio: „Znam ih dobro“
Sputnik pre 43 minutajoš 32 povezane
Vučić o pokušaju ubistva njegove porodice: "Kad bih rekao razlog, ne biste mi verovali"
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih