Povezane vesti

"Skamenjena sam ljudskom pakošću" Zorica Brunclik o napadima na Vučićevu porodicu: Oni koji to rade ne osećaju stid

"Skamenjena sam ljudskom pakošću" Zorica Brunclik o napadima na Vučićevu porodicu: Oni koji to rade ne osećaju stid

Kurir 03.11.2023
Pevačica Zorica Brunclik reagovala je večeras na napade kojima je izložen predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica. Navodeći da je "ostala skamenjena ljudskom pakošću jer je svedočila situaciji u kojoj se jedna žena javno vređa"… »
Vučić o napadima na njegovu porodicu: Ne smem ni da prevedem šta su rekli mojoj majci, ovakve uvrede do sada nisu viđene

Vučić o napadima na njegovu porodicu: Ne smem ni da prevedem šta su rekli mojoj majci, ovakve uvrede do sada nisu viđene

Kurir 03.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je večeras u Nacionalnom dnevniku na TV Pink napade na njegovu majku Angelinu Vučić. Predsednik ističe da ovako nešto nije viđeno na našoj političkoj sceni. - Da vam neko pravi dvosatne filmove… »
Vučić o tekstu o fahriu musliuu "Nije to samo moja porodica u pitanju, vi ste spremni da srušite svaku porodicu u Srbiji"

Vučić o tekstu o fahriu musliuu "Nije to samo moja porodica u pitanju, vi ste spremni da srušite svaku porodicu u Srbiji"

Alo 03.11.2023
Gostujući u Nacionalnom dnevniku na TV Pink predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prokomentarisao tendenciozan tekst objavljen u tabloidu Danas - „„Albanac u Beogradu“: Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?“. - Prvo sam… »

Vesti dana »