Povezane vesti

"Ovo što smo doživeli u Splitu..." Željko Obradović jedva došao do reči

"Ovo što smo doživeli u Splitu..." Željko Obradović jedva došao do reči

Večernje novosti 05.11.2023
Partizan je kao gost savladao ekipu Splita u 6. kolu ABA lige, a trener crno-belih Željko Obradović odmah po završetku utakmice morao je da kaže domaćim novinarima kako su se gosti osećali otkako su u primorski grad stigli. Foto: Split / Ivica Cavka… »
Niko nikada kao on! Novak Đoković pokorio Pariz

Niko nikada kao on! Novak Đoković pokorio Pariz

SRPSKI teniser Novak Đoković slavio je 2:0 ( 6:4, 6:3) u setovima protiv Grigora Dimitrova u finalu mastersa u Parizu, te jubilarni 7. put podigao trofej u Bersiju. FOTO: Tanjug/AP Srpski teniser Novak Đoković po rekordni 7. put osvojio je masters u… »
Zajedno u finalu: Novakovi i Grigorovi navijači podgrejali atmosferu

Zajedno u finalu: Novakovi i Grigorovi navijači podgrejali atmosferu

Fantastična atmosfera vlada u Bersiju gde u finalu pariskog mastersa igraju naš Novak Đoković (1. ATP) i Bugarin Grigor Dimitrov (17. ATP). Foto: Goran Čvorović Obojica imaju svoje navijače, Novakovih je više, a prijateljska klima se sa terena… »
Čuva me božanstvena energija! – Moćna poruka Novaka Đokovića za "Novosti" pred parisko finale

Čuva me božanstvena energija! – Moćna poruka Novaka Đokovića za "Novosti" pred parisko finale

Novaka Đokovića već neko vreme muči stomačni grip u Parizu, igra pri tom i duge mečeve, od kojih neki traju i po tri sata, nastupa iz dana u dan, ali ništa ne može da ga zaustavi na putu ka sedmoj tituli u Bersiju. Foto: Goran Čvorović Pitali… »
Dominacija kraljevčana: Još jedna pobeda "Kraljevskih kruna" protiv "Sofija vitezova"

Dominacija kraljevčana: Još jedna pobeda "Kraljevskih kruna" protiv "Sofija vitezova"

Igrači Kluba američkog fudbala „Kraljevske krune“ iz Kraljeva ostvarili su još jedan trijumf na međunarodnoj sceni po drugi put savladavši ekipu „Sofija vitezovi“ iz bugarske prestonice. priv.arhiva Posle pobede u Bugarskoj 18:10 pre dva… »
Rukometašice Jagodine jesenje prvakinje šesti put zaredom (foto)

Rukometašice Jagodine jesenje prvakinje šesti put zaredom (foto)

Rukometašice Jagodine sinoć su pobedile novosadsku Vojvodinu rezultatom 27:22 (18:8). Foto:ŽORK Jagodina Ovom pobedom one su šesti put zaredom ponele nezvaničnu titulu jesenjeg prvaka Super lige. Igračica utakmice je Srna Sukur. One su osvojile 15… »
''Tenis mi sve više znači'' Grigor Dimitrov pred finale sa Đokovićem

''Tenis mi sve više znači'' Grigor Dimitrov pred finale sa Đokovićem

Bugarin u Parizu igra fenomenalno i zasluženo je stigao do finala, pobedom nad Stefanosom Cicipasom kome su bile date veće šanse u tom okršaju, te ce se sada za pehar boriti sa Novakom Đokovicem. FOTO: Tanjug/AP Pred finale je istakao koliko mu… »

Vesti dana »