Повезане вести

"Ово што смо доживели у Сплиту..." Жељко Обрадовић једва дошао до речи

"Ово што смо доживели у Сплиту..." Жељко Обрадовић једва дошао до речи

Вечерње новости 05.11.2023
Партизан је као гост савладао екипу Сплита у 6. колу АБА лиге, а тренер црно-белих Жељко Обрадовић одмах по завршетку утакмице морао је да каже домаћим новинарима како су се гости осећали откако су у приморски град стигли. Фото… »
Нико никада као он! Новак Ђоковић покорио Париз

Нико никада као он! Новак Ђоковић покорио Париз

СРПСКИ тенисер Новак Ђоковић славио је 2:0 ( 6:4, 6:3) у сетовима против Григора Димитрова у финалу мастерса у Паризу, те јубиларни 7. пут подигао трофеј у Берсију. ФОТО: Тањуг/АП Српски тенисер Новак Ђоковић по рекордни 7. пут… »
Заједно у финалу: Новакови и Григорови навијачи подгрејали атмосферу

Заједно у финалу: Новакови и Григорови навијачи подгрејали атмосферу

Фантастична атмосфера влада у Берсију где у финалу париског мастерса играју наш Новак Ђоковић (1. АТП) и Бугарин Григор Димитров (17. АТП). Фото: Горан Чворовић Обојица имају своје навијаче, Новакових је више, а пријатељска… »
Чува ме божанствена енергија! – Моћна порука Новака Ђоковића за "Новости" пред париско финале

Чува ме божанствена енергија! – Моћна порука Новака Ђоковића за "Новости" пред париско финале

Новака Ђоковића већ неко време мучи стомачни грип у Паризу, игра при том и дуге мечеве, од којих неки трају и по три сата, наступа из дана у дан, али ништа не може да га заустави на путу ка седмој титули у Берсију. Фото: Горан… »
Рукометашице Јагодине јесење првакиње шести пут заредом (фото)

Рукометашице Јагодине јесење првакиње шести пут заредом (фото)

Рукометашице Јагодине синоћ су победиле новосадску Војводину резултатом 27:22 (18:8). Фото:ЖОРК Јагодина Овом победом оне су шести пут заредом понеле незваничну титулу јесењег првака Супер лиге. Играчица утакмице је Срна Сукур… »
Доминација краљевчана: Још једна победа "Краљевских круна" против "Софија витезова"

Доминација краљевчана: Још једна победа "Краљевских круна" против "Софија витезова"

Играчи Клуба америчког фудбала „Краљевске круне“ из Краљева остварили су још један тријумф на међународној сцени по други пут савладавши екипу „Софија витезови“ из бугарске престонице. прив.архива После победе у Бугарској 18:10… »
''Тенис ми све више значи'' Григор Димитров пред финале са Ђоковићем

''Тенис ми све више значи'' Григор Димитров пред финале са Ђоковићем

Бугарин у Паризу игра феноменално и заслужено је стигао до финала, победом над Стефаносом Циципасом коме су биле дате веће шансе у том окршају, те це се сада за пехар борити са Новаком Ђоковицем. ФОТО: Тањуг/АП Пред финале је… »

Вести дана »