Povezane vesti
Koga je prozvao Novak Đoković? "Ja se ne pretvaram kao neki..." Izjava Srbina o kojoj bruji ceo svet
Večernje novosti 06.11.2023
Srpski teniser Novak Đoković imao je izvanrednu nedelju u Parizu, uprkos stomačnim problemima, gde je podigao svoj 70. jubilarni veliki trofej i ne želi tu da se zaustavi. FOTO: Tanjug/AP Srbin je otvoreno izjavio da mu je trenutni cilj osvajanje… »
Ja se ne pretvaram kao neki! Au, Novak "pecnuo" Nadala kao nikad do sada: Zato me ne vole!
Mondo 06.11.2023
Novak Đoković nije ostao dužan Rafaelu Nadalu za izjavu od pre nekoliko nedelja. Novak Đoković nije ostao dužan Rafaelu Nadalu za izjavu od pre nekoliko nedelja. Srpski teniser Novak Đoković imao je sjajnu nedelju u Parizu, iako je imao stomačne… »
Vesti dana »

OTKRIVAMO Ovo su javne ličnosti koje su povukle kandidature za članove Saveta REM-a
Nova pre 11 minutajoš 21 povezana

Srpski pilot u penziji: Ljudski faktor jedan do razloga pada aviona kompanije "Er Indija"
Alo pre 26 minutajoš 31 povezana

Izrael izveo raketni napad na Iran – SAD tvrde da nisu učestvovale, Teheran najavljuje odmazdu
RTS pre 31 minutajoš 164 povezane

Novinarki Glasa Zaječara Anđeli Risantijević upućene gnusne uvrede na društvenim mrežama
Cenzolovka pre 26 minutajoš 9 povezanih