Povezane vesti
Koga je prozvao Novak Đoković? "Ja se ne pretvaram kao neki..." Izjava Srbina o kojoj bruji ceo svet
Večernje novosti 06.11.2023
Srpski teniser Novak Đoković imao je izvanrednu nedelju u Parizu, uprkos stomačnim problemima, gde je podigao svoj 70. jubilarni veliki trofej i ne želi tu da se zaustavi. FOTO: Tanjug/AP Srbin je otvoreno izjavio da mu je trenutni cilj osvajanje… »
Ja se ne pretvaram kao neki! Au, Novak "pecnuo" Nadala kao nikad do sada: Zato me ne vole!
Mondo 06.11.2023
Novak Đoković nije ostao dužan Rafaelu Nadalu za izjavu od pre nekoliko nedelja. Novak Đoković nije ostao dužan Rafaelu Nadalu za izjavu od pre nekoliko nedelja. Srpski teniser Novak Đoković imao je sjajnu nedelju u Parizu, iako je imao stomačne… »
Vesti dana »
Prosečna plata u Novom Sadu skoro 134.000 dinara - po statistici
Radio 021 pre 20 minutajoš 27 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran odbacio američki predlog za okončanje rata, ima svoje uslove
RTV pre 40 minutajoš 37 povezanih
Stigao je odgovor Irana, Amerikanci ne veruju šta čuju! Iz Teherana poručuju glasno ne prekidu vatre, imaju 2 ključna zahteva: "Dajte nam kontrolu"
Blic pre 29 minutajoš 48 povezanih
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
RTV pre 2 satajoš 16 povezanih
Vremenska prognoza Srbije i regiona: Promenljivo vreme, obilne padavine, zahlađenje i snežne nepogode
Naslovi.ai pre 2 satajoš 39 povezanih