Povezane vesti
Dan Ateljea 212: Izložba "To smo mi" za 67. rođendan
Večernje novosti 09.11.2023
POVODOM 67. rođendana i Dana pozorišta, u nedelju 12. novembra, u gornjem foajeu Ateljea 212 biće otvorena izložba fotografija "To smo mi" Saše Čudanova. foto S. Čudanov Izložba je inspirisana motom ovogodišnje sezone ("To smo mi! To smo mi? To… »
To smo mi sa druge strane zavese: Atelje 212 obeležava 12. novembra dan pozorišta
Danas 09.11.2023
Za 67. rođendan Pozorišta Atelje 212, 12. novembra, u podne, u gornjem foajeu ove kuće, glumac Gordan Kičić svečano će otvoriti izložbu fotografija „To smo mi“… Saše Čudanova . Izložba je inspirisana motom ovogodišnje sezone „To smo… »
Atelje 212 je obeležava 12 novembar dan pozorišta
Kurir 09.11.2023
Za 67. rođendan Pozorišta Ateljea 212, u gornjem foajeu u 12 sati biće otvorena izložba fotografija TO SMO MI… Saše Čudanova. Izložba je inspirisana motom ovogodišnje sezone „To smo mi! To smo mi? To smo mi…“ i prikazuje život u… »
Izložba koja prikazuje život u teatru sa druge strane zavese: Atelje 212 obeležava Dan pozorišta
Nova 09.11.2023
Atelje 212 će u nedelju, 12. novembra od 12 časova, početi obeležavanje 67. rođendana izložbom fotografija i crteža koja je inspirisana motom ovogodišnje sezone “To smo mi! To smo mi? To smo mi…”. Izložbu će otvoriti glumac Gordan Kičić… »
Vesti dana »
AP: Demonstranti u Srbiji nastavili da vrše pritisak na populističku vlast
Beta pre 22 minutajoš 104 povezane
Sneg će tek zavejati: Ove predele Srbije očekuje i više od 30 centimetara
Telegraf pre 4 satijoš 24 povezane
Memić: Broj stranih turista u Srbiji veći za devet odsto u odnosu na prošlu godinu
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih