Повезане вести
"То је за мене кулминирало 6. Новембра": Брнабићева о Микетићу - Замолила сам надлежне да изврше ванредну контролу
Вечерње новости 09.11.2023
ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић се током обраћања медијима осврнула на лажне оптужбе које су претходних дана изнели чланови опозиције. ФОТО ТАЊУГ/ ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ/ ПЕЂА ВУЧКОВИЋ - Тема је једна од најважнијих о којој ћемо… »
Тражила сам помоћ МУП-а кад сам видела да је враг однео шалу Брнабић раскринкала гнусне лажи Алексића
Ало 09.11.2023
Председница Владе Ана Брнабић обраћа се на конференцији за новинаре. Премијерка се медијима обраћа у Влади Србије. - Тема је једна од најважнијих о којој ћемо данас говорити. Ми смо се поново суочили са оптужбама да убацујемо… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 4 сатијош 1 повезана
Ђурић из Брисела: Због тешких глобалних околности у ЕУ појачан замах за проширење на наш регион
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Италија одлучила да испоручи Немачкој осумњиченог за диверзију гасовода Северни ток 1 и 2
Данас пре 3 сатајош 1 повезана