Povezane vesti
Kad čujem ko je sve dama, dođe mi da budem k... Rada šokirala - "Ja sam glupa i prosta, a zna se šta one zakopčane rade"
Mondo 11.11.2023
Rada Manojlović požalila se kako je narod kritikuje i kaže da je prosta, dok damama nazivaju one koje samo dobro znaju da odglume. Rada Manojlović požalila se kako je narod kritikuje i kaže da je prosta, dok damama nazivaju one koje samo dobro znaju da… »
I ovakva i onakva: Rada Manojlović saopštila odluku koja se neće mnogima svideti (foto/video)
Večernje novosti 10.11.2023
FOLK ZVEZDA Radmila Rada Manojlović sinoć se pojavila na jednom prestoničkom događaju i saopštila kako je donela odluku, koja je šokirala javnost. Foto: Novosti Rada se požalila kako narod nju kritikuje da je prosta, dok damama naziva one koje samo dobro… »
Vesti dana »

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 2 satajoš 51 povezana

RHMZ: Od ponedeljka na jugu Srbije osveženje, moguća oluja i grad
Južne vesti pre 43 minutajoš 50 povezanih

Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica bliže Rusiji kao odgovor na pretnje Medvedeva
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 27 povezanih

MUP upozorava na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama za prekoračenje brzine i pretnjama vozačima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 13 povezanih

On je srpski atletski junak: Dragiša napunio 53 godine, ali se i dalje takmiči sa najboljima, ima jasnu poruku
Telegraf pre 33 minutajoš 47 povezanih