Povezane vesti
Istoričar: Zapad što pre da počne dijalog s Moskvom, ako žele da Ukrajina uopšte ostane na karti
Sputnik 11.11.2023
Zapad mora što pre da počne pregovore s Moskvom ako istinski želi da Ukrajina nastavi da postoji na karti, kaže bugarski istoričar Aleksandar Sivilov. On dodaje da to malo ko shvata i da EU kao da je spremna da ratuje do poslednjeg Ukrajinca. Kako je… »
Ukrajini preti uništenje i nestanak sa karte Evrope Da reke izbeglica ne bi krenule put Evrope potrebno je tražiti mirno…
Alo 11.11.2023
Zapad mora što pre da počne pregovore s Moskvom ako istinski želi da Ukrajina nastavi da postoji na karti, kaže bugarski istoričar Aleksandar Sivilov. On dodaje da to malo ko shvata i da EU kao da je spremna da ratuje do poslednjeg Ukrajinca. - SAD su… »
Vesti dana »
Studentkinja napadnuta kod šatorskog naselja u Beogradu, nasrtaji i na novinarku KRIK-a
Beta pre 23 minutajoš 54 povezane
Vučić se obratio Dijani Hrki: Znaće se ko je kriv, nismo nadležni ni vi, ni ja
Nova pre 27 minutajoš 34 povezane
„Leks specijalis da legalizuje protivzakonite radnje“: Reakcije na zakon o Generalštabu
Nova ekonomija pre 7 satijoš 40 povezanih
"Ovo je tortura, ne muzika": Psihoterapeut o zlostavljanju Dijane Hrke ispred Skupštine
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 89 povezanih
Vladimir Štimac uhapšen drugi put – tužilaštvo tvrdi da je podstrekavao napad ispred Skupštine
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 29 povezanih