Повезане вести

ЈАНКО ВЕСЕЛИНОВИЋ: Физички ме је напао директор "Градског зеленила"

ЈАНКО ВЕСЕЛИНОВИЋ: Физички ме је напао директор "Градског зеленила"

Мој Нови Сад 12.11.2023
Председник Покрета за преокрет Јанко Веселиновић изјавио је да га је физички напао директор "Градског зеленила" Милош Егић, током кампање опозиционе коалиције "Србија против насиља" у Будисави. − Мене и моје колеге физички је… »
Прелетач у акцији Веселиновић пљувао и тукао човека, па глумио жртву! Пуна им уста борбе против насиља, а бију и застрашују…

Прелетач у акцији Веселиновић пљувао и тукао човека, па глумио жртву! Пуна им уста борбе против насиља, а бију и застрашују…

Курир 12.11.2023
Иако су им декларативно пуна уста борбе против насиља, следбеници Драгана Ђиласа из такозване пробриселске опозиције не престају са застрашивањем, вређањем, па чак и физичким нападима на политичке неистомишљенике. Тако је… »
Сања Драшко, СНС Нови Сад: Опозиција свесно провоцира инциденте, а онда измишља и лаже

Сања Драшко, СНС Нови Сад: Опозиција свесно провоцира инциденте, а онда измишља и лаже

Дневник 12.11.2023
Градски одбор Српске напредне странке најоштрије је осудио неистине, које Јанко Веселиновић износи у јавности, како би оправдао своје насилничко понашање. „Данас је у Будисави одржан скуп који организујемо већ седам година за… »
Веселиновић: Физички ме напао директор Градског зеленила у Новом Саду

Веселиновић: Физички ме напао директор Градског зеленила у Новом Саду

Н1 Инфо 12.11.2023
Председник Покрета за преокрет Јанко Веселиновић изјавио је да га је физички напао директор Јавног комуналног предузећа Градско зеленило из Новог Сада Милош Егић, током кампање опозиционе коалиције "Србија против насиља" у… »
'Србија против насиља' тражи да полиција реагује због напада на Веселиновића, СНС демантује напад

'Србија против насиља' тражи да полиција реагује због напада на Веселиновића, СНС демантује напад

Нови магазин 12.11.2023
Коалиција "Србија против насиља" је вечерас саопштила да "полиција ћути" о томе што је функционер Српске напредне странке (СНС) Милош Егић код штандова те коалиције у селу Будисави код Новог Сада напао лидера опозиционог Покрета… »
"Србија против насиља": Или смена Егића, или је градоначелник Ђурић саучесник у нападу

"Србија против насиља": Или смена Егића, или је градоначелник Ђурић саучесник у нападу

Радио 021 12.11.2023
Политичке партије и покрети које су у Новом Саду окупљене у листу "Србија против насиља" осудиле су напад на председника Покрета за преокрет Јанка Веселиновића. Веселиновић је рекао да га је у Будисави напао директор Градског… »
СНС тврди да је Јанко Веселиновић напао директора Градског зеленила

СНС тврди да је Јанко Веселиновић напао директора Градског зеленила

Бета 12.11.2023
Новосадски одбор Српске напредне странке (СНС) демантовао је данас наводе председника опозиционог Покрета за преокрет Јанка Веселиновића, који је изјавио да га је физички напао директор Јавног комуналног предузећа Градско… »
Ђурић о тврдњи да је Егић напао Веселиновића: Још једна лаж ђиласоваца

Ђурић о тврдњи да је Егић напао Веселиновића: Још једна лаж ђиласоваца

Радио 021 12.11.2023
Градоначелник Новог Сада и председник новосадског одбора СНС Милан Ђурић рекао је да је тврдња Јанка Веселиновића да га је напао директор Градског зеленила Милош Егић - "још једна лаж Ђиласоваца". "Лаже Јанко Веселиновић да га… »
ССП: Захтевамо хапшење нападача на Јанка Веселиновића

ССП: Захтевамо хапшење нападача на Јанка Веселиновића

Радио 021 12.11.2023
Странка слободе и правде осудила је физички напад на Јанка Веселиновића, председника Покрета за преокрет и затражила да директор "Градског зеленила" Милош Егић одмах буде смењен. Из Странке слободе и правде наводе да овај… »
„Неће вас бити ако не одете“: Посланик Јанко Веселиновић нападнут у Новом Саду, у стомак га ударио директор „Зеленила“ и…

„Неће вас бити ако не одете“: Посланик Јанко Веселиновић нападнут у Новом Саду, у стомак га ударио директор „Зеленила“ и…

Нова 12.11.2023
Лидер Покрета за преокрет (ПЗП) и досадашњи народни посланик Скупштини Србије Јанко Веселиновић физички је нападнут данас у Будисави код Новог Сада. Према његовим речима, напао га је Милош Егић, директор новосадског “Зеленила”… »
Јанко Веселиновић: Физички ме је напао директор Градског зеленила из Новог Сада

Данас 12.11.2023
Председник Покрета за преокрет Јанко Веселиновић изјавио је данас да га је физички напао директор Јавног комуналног предузећа Градско зеленило из Новог Сада Милош Егић, током кампање опозиционе коалиције „Србија против насиља“… »

Радио сто плус 12.11.2023
Веселиновић је агенцији Бета рекао да су представници опозиционих партија разговарали са мештанима Будисаве, када су уочили да их прате тројица мушкараца. “Пресрели су нас, стали испред нас и рекли су да се губимо одатле, а Егић… »
Јанко Веселиновић: Физички ме је напао директор "Градског зеленила" Милош Егић

Јанко Веселиновић: Физички ме је напао директор "Градског зеленила" Милош Егић

Радио 021 12.11.2023
Председник Покрета за преокрет Јанко Веселиновић објавио је да га је физички напао директор "Градског зеленила" Милош Егић, током кампање у Будисави. "Мене и моје колеге физички је напао Егић, директор Зеленила и група момака у… »

Вести дана »