Повезане вести
Нема нигде сунца као што је овде Председник Вучић апеловао на све Србе: "Молим вас, вратите се у Србију"
Ало 12.11.2023
Листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане" одржава предизборни скуп данас у Смедереву. - Посетили смо домаћинство Николић, 11 њих се вратило из Аустрије. Имају Вукана, Вељка, Видака и Луку. Дошли су из Аустрије, успешно… »
"Све се може кад се хоће" Вучић: Вратили смо Пају Јовановића у Србију
Вечерње новости 12.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић коментарисао је на митингу листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ у Смедереву куповину слике Паје Јовановића од стране државе. Фото Википедиа - Кажу: "Добро би било да неко купи слику… »
"Нико о томе не говори" Вучић: Чак 70 година нисмо снимили филм о Јасеновцу
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је на митингу листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ у Смедереву да нико не говори о томе да 70 година нисмо направили филм или представу о Јасеновцу. Фото Принтскрин - Знате… »
Вучић: Не могу ништа да урадим за грађане ако већину освоји нека друга листа
Радио сто плус 12.11.2023
“Је л стварно мислите да је могуће да ја будем председник, а да председник владе буде неко од ових који су земљу уништили. Могуће је да они буду председници владе. Победе ли на изборима, ја ћу им дати мандат. Али ја више нећу да… »
"Не дозволите да вам узму посао и новац" Вучић: Решавали смо проблеме, доводили фабрике!
Ало 12.11.2023
Вучић је у Смедереву поздрављен громогласним аплаузом и повицима "Ацо Србине", и посебно се захвалио људима који су остали испред хале. - Овде радимо све пројекте око канализације, у пројекту Чиста Србија. Радимо и на довођењу… »
"Мене нико не може да зове из амбасада" Вучић у Смедереву: У овој земљи одлучују грађани Србије!
Ало 12.11.2023
Вучић је у Смедереву поздрављен громогласним аплаузом и повицима "Ацо Србине", и посебно се захвалио људима који су остали испред хале. Он истиче да можемо да мењамо ствари у нашој Србији. - Мене нико не може да зове из… »
Бринућемо о свом народу ма где да живи Вучић се обратио грађанима који су остали испред хале: "Ви сте наша снага"
Ало 12.11.2023
Листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане" одржава предизборни скуп данас у Смедереву. Испред хале остало је 3.000 људи, а њима се председник обратио: -Бескрајно вам хвала на огромној подршци. Ви сте наша снага. Такође… »
Вучић: Људи су наша снага
РТК 12.11.2023
Председник Србије и члан СНС Александар Вучић поручио је данас у Смедереву да је Косово и Метохија део Србије и да ће држава бринути о свом народу ма где да наши људи живе. „И да вам кажем, измишљали су свашта и измишљаће… »
Ми наше јунаке нисмо испоручивали Хашком трибуналу на комад! Вучић затражио велики аплауз за удружење бораца који су ратовали…
Ало 12.11.2023
Председник Републике Србије обратио се у Смедерву на Трећем предизборном скупу листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ где је тражио од публике да поздрави великим апалузом удружење бораца који су ратовали за Србију… »
"Зато доносимо мамографе и магнете, да имамо здраву децу" Вучић: Позивам вас да изађемо на изборе, да кажемо да ми бринемо о…
ПРЕДСЕДНИК Републике Србије обратио се у Смедерву на Трећем предизборном скупу листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ где је позвао народ да изађе на изборе 17. децембра. Фото: Новости - Позивам вас да изађемо на… »
Вучић захвалан пензионерима: Бићете још задовољнији
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић захвалио се посебно на митингу листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ у Смедереву пензионерима због тога што су имали разумевања за своју државу. Фото Схуттерстоцк - За пензионере… »
Вучићева снажна порука из Смедерева: У овој земљи одлучују грађани Србије, а не било која амбасада (видео)
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је на митингу листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ у Смедереву да њега нико не може да зове из амбасада, и да му говори шта да ради. Фото: СНС - Ја не могу да замислим да… »
"Ја позивам све људе да се врате у Србију": Председник Вучић о посети породици Николић у Смедереву
ПРЕДСДНИК Републике Србије обратио се у Смедерву на Трећем предизборном скупу листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ где се осврнуо на посету домаћинства породице Николић. ФОТО: Новости - Посетили смо домаћинство… »
Арно Гујон у Смедереву: Истински сам вас заволео, Србија је наша отаџбина!
Ало 12.11.2023
Предизборни скуп листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" почео је данас у Смедереву, а окупљеним грађанима ће се обратио и директор Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону Арно Гујон. Арно Гујон, члан… »
"Подржавам председника због Косова и метохије" Гујон на скупу у Смедереву: Желим да се борим заједно са вама и са Вучићем
ДИРЕКТОР Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, Арно Гујон, обратио се у Смедерву на Трећем предизборном скупу листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ где је испричао како је изгледао његов долазак у… »
Вести дана »
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Фото, видео) Возач БМВ-а одједном додао гас и закуцао се у такси. Очевици описали језиве детаље несреће у Новом Саду: "Ауто занела велика брзина"
Блиц пре 4 сатијош 5 повезаних
(Видео) "Она је прекинула однос..." Принц од Врање о везама и томе какав је када се заљуби, а шта ради када љубав није узвраћена
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
"Освојили смо Покровск", Песков тврди: Путин је обавештен, руске снаге заузеле и Вовчанск?!
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане