Повезане вести

Сејо Калач приведен на саслушање: Огласила се Полицијска управа Загреб, испливали нови детаљи

Сејо Калач приведен на саслушање: Огласила се Полицијска управа Загреб, испливали нови детаљи

Блиц 14.11.2023
Јуче је у јавности као бомба одјекнула вест у којој власница једне хрватске кафане, Соња Јовић, тврди да је након наводних претњи певач Сејо Калач ухапшен. Соња је тада истакла да је пријавила певача за претње смрћу, након… »
"Напаковали су ми, бивша ме искористила!" Огласио се Сејо Калач након прича о хапшењу и нападу на власницу кафане!

"Напаковали су ми, бивша ме искористила!" Огласио се Сејо Калач након прича о хапшењу и нападу на власницу кафане!

Мондо 14.11.2023
Сејо Калач се огласио и изнео своју страну приче о наводном хапшењу и нападу на власницу кафане. Сејо Калач се огласио и изнео своју страну приче о наводном хапшењу и нападу на власницу кафане. ПевачСејо Калач нашао се у центру… »
"Мало смо се споречкали": Сејо Калач о тврдњама да је ухапшен због претњи, открио своју страну приче, признао да ли је био…

"Мало смо се споречкали": Сејо Калач о тврдњама да је ухапшен због претњи, открио своју страну приче, признао да ли је био…

Блиц 14.11.2023
Певач Сејо Калач нашао се у жижи интересовања након тврдње једне власнице кафане да је фолкер ухапшен због наводног напада на њу, након чега се он огласио и демантовао њену причу. Он је објаснио и какав неспоразум је испао… »
Забрањен му улаз у дискотеке, а пева за 50 €! Суноврат Сеје Калача, оставио жену, одао се алкохолу, а сад упада у туђе куће…

Забрањен му улаз у дискотеке, а пева за 50 €! Суноврат Сеје Калача, оставио жену, одао се алкохолу, а сад упада у туђе куће…

Курир 14.11.2023
У јавности је одјекнула вест у којој власница једне хрватске кафане Соња Јовић тврди да је након наводних претњи певач Сејо Калач ухапшен. Соња је открила шта је претходило сукобу са Калачем, затим сведочила о његовом… »
Улаз у дискотекама му забрањен, пева за 50 евра: Сејо Калач у центру скандала - "Оставио жену и децу због друге"

Улаз у дискотекама му забрањен, пева за 50 евра: Сејо Калач у центру скандала - "Оставио жену и децу због друге"

Мондо 14.11.2023
Певач Сејо Калач нашао се у центру скандала након што га је једна жена оптужила за узнемиравање и претње. Певач Сејо Калач нашао се у центру скандала након што га је једна жена оптужила за узнемиравање и претње Јуче је у… »
"Улаз у дискотекама му је забрањен, пева за 50 евра" Суноврат каријере Сеја Калача након што се одао алкохолу: "Оставио је…

"Улаз у дискотекама му је забрањен, пева за 50 евра" Суноврат каријере Сеја Калача након што се одао алкохолу: "Оставио је…

Блиц 14.11.2023
Јуче је у јавности одјекнула вест у којој власница једне хрватске кафане, Соња Јовић тврди да је након наводних претњи певач Сејо Калач ухапшен. Соња је открила шта је претходило сукобу са Калачем, затим сведочила о његовом… »
"Моја жена је продала кућу без мог знања": Након прича да је ухапшен, огласио се Сејо Калач: "Никоме нисам претио"

"Моја жена је продала кућу без мог знања": Након прича да је ухапшен, огласио се Сејо Калач: "Никоме нисам претио"

Блиц 13.11.2023
Након тврдњи Соње Јовић из Загреба да је због језивих претњи Сејо Калач ухапшен, певач се огласио и открио своју страну приче. Наиме, власница кафане у којој је често боравио певач оптужила га је да је често долазио у кућу… »
"Дошао ми је у кућу мртав пијан, претрнула сам од страха" Власница кафане тврди да је Сејо Калач ухапшен због језивих претњи…

"Дошао ми је у кућу мртав пијан, претрнула сам од страха" Власница кафане тврди да је Сејо Калач ухапшен због језивих претњи…

Блиц 13.11.2023
Власница једне хрватске кафане, Соња Јовић тврди да је након наводних претњи певач Сејо Калач ухапшен, преносе домаћи медији. Соња је открила шта је претходило сукобу са Калачем, затим сведочила о његовом наводном суноврату… »

Вести дана »