Povezane vesti

Sejo Kalač priveden na saslušanje: Oglasila se Policijska uprava Zagreb, isplivali novi detalji

Sejo Kalač priveden na saslušanje: Oglasila se Policijska uprava Zagreb, isplivali novi detalji

Blic 14.11.2023
Juče je u javnosti kao bomba odjeknula vest u kojoj vlasnica jedne hrvatske kafane, Sonja Jović, tvrdi da je nakon navodnih pretnji pevač Sejo Kalač uhapšen. Sonja je tada istakla da je prijavila pevača za pretnje smrću, nakon čega je on priveden… »
"Napakovali su mi, bivša me iskoristila!" Oglasio se Sejo Kalač nakon priča o hapšenju i napadu na vlasnicu kafane!

"Napakovali su mi, bivša me iskoristila!" Oglasio se Sejo Kalač nakon priča o hapšenju i napadu na vlasnicu kafane!

Mondo 14.11.2023
Sejo Kalač se oglasio i izneo svoju stranu priče o navodnom hapšenju i napadu na vlasnicu kafane. Sejo Kalač se oglasio i izneo svoju stranu priče o navodnom hapšenju i napadu na vlasnicu kafane. PevačSejo Kalač našao se u centru skandala kada je… »
"Malo smo se sporečkali": Sejo Kalač o tvrdnjama da je uhapšen zbog pretnji, otkrio svoju stranu priče, priznao da li je…

"Malo smo se sporečkali": Sejo Kalač o tvrdnjama da je uhapšen zbog pretnji, otkrio svoju stranu priče, priznao da li je…

Blic 14.11.2023
Pevač Sejo Kalač našao se u žiži interesovanja nakon tvrdnje jedne vlasnice kafane da je folker uhapšen zbog navodnog napada na nju, nakon čega se on oglasio i demantovao njenu priču. On je objasnio i kakav nesporazum je ispao oko kuće koju je… »
Zabranjen mu ulaz u diskoteke, a peva za 50 €! Sunovrat Seje Kalača, ostavio ženu, odao se alkoholu, a sad upada u tuđe…

Zabranjen mu ulaz u diskoteke, a peva za 50 €! Sunovrat Seje Kalača, ostavio ženu, odao se alkoholu, a sad upada u tuđe…

Kurir 14.11.2023
U javnosti je odjeknula vest u kojoj vlasnica jedne hrvatske kafane Sonja Jović tvrdi da je nakon navodnih pretnji pevač Sejo Kalač uhapšen. Sonja je otkrila šta je prethodilo sukobu sa Kalačem, zatim svedočila o njegovom navodnom sunovratu gde je… »
Ulaz u diskotekama mu zabranjen, peva za 50 evra: Sejo Kalač u centru skandala - "Ostavio ženu i decu zbog druge"

Ulaz u diskotekama mu zabranjen, peva za 50 evra: Sejo Kalač u centru skandala - "Ostavio ženu i decu zbog druge"

Mondo 14.11.2023
Pevač Sejo Kalač našao se u centru skandala nakon što ga je jedna žena optužila za uznemiravanje i pretnje. Pevač Sejo Kalač našao se u centru skandala nakon što ga je jedna žena optužila za uznemiravanje i pretnje Juče je u javnosti… »
"Ulaz u diskotekama mu je zabranjen, peva za 50 evra" Sunovrat karijere Seja Kalača nakon što se odao alkoholu: "Ostavio je…

"Ulaz u diskotekama mu je zabranjen, peva za 50 evra" Sunovrat karijere Seja Kalača nakon što se odao alkoholu: "Ostavio je…

Blic 14.11.2023
Juče je u javnosti odjeknula vest u kojoj vlasnica jedne hrvatske kafane, Sonja Jović tvrdi da je nakon navodnih pretnji pevač Sejo Kalač uhapšen. Sonja je otkrila šta je prethodilo sukobu sa Kalačem, zatim svedočila o njegovom navodnom sunovratu… »
"Moja žena je prodala kuću bez mog znanja": Nakon priča da je uhapšen, oglasio se Sejo Kalač: "Nikome nisam pretio"

"Moja žena je prodala kuću bez mog znanja": Nakon priča da je uhapšen, oglasio se Sejo Kalač: "Nikome nisam pretio"

Blic 13.11.2023
Nakon tvrdnji Sonje Jović iz Zagreba da je zbog jezivih pretnji Sejo Kalač uhapšen, pevač se oglasio i otkrio svoju stranu priče. Naime, vlasnica kafane u kojoj je često boravio pevač optužila ga je da je često dolazio u kuću koju je otkupila od… »
"Došao mi je u kuću mrtav pijan, pretrnula sam od straha" Vlasnica kafane tvrdi da je Sejo Kalač uhapšen zbog jezivih…

"Došao mi je u kuću mrtav pijan, pretrnula sam od straha" Vlasnica kafane tvrdi da je Sejo Kalač uhapšen zbog jezivih…

Blic 13.11.2023
Vlasnica jedne hrvatske kafane, Sonja Jović tvrdi da je nakon navodnih pretnji pevač Sejo Kalač uhapšen, prenose domaći mediji. Sonja je otkrila šta je prethodilo sukobu sa Kalačem, zatim svedočila o njegovom navodnom sunovratu gde je iznela i… »

Vesti dana »