Povezane vesti
"Bila sam zdrava, a onda se upalio alarm": Bojana Stamenov promenila život iz korena, odselila se iz Beograda, skinula oko 70…
Blic 18.11.2023
Pevačica Bojana Stamenov svoj život je promenila iz korena. Uspela je da, uz pomoć pravilne ishrane i treniga smrša oko 70 kilograma, a odlučila je i da se iz Beograda preseli u Suboticu. - Pisali su da sam skinula 80, ali ja sam se trenutno malo… »
Bojana STAMENOV promenila život iz korena: Odselila se iz Beograda i ne odustaje od dijete
Večernje novosti 17.11.2023
BOJANA STAMENOV više ne živi u Beogradu, gde je rođena i odrasla, već u Subotici. Foto: Printskrin RTS Poslednjih godina pevačica pravi drastične rezove u svom životu, pa osim selidbe iz prestonice, rešila je i da uđe ukoštac s kilogramima. Foto: ATA… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Radio sto plus pre 2 satajoš 29 povezanih
Otrovala više pasa, pa ih bacila u bunar: Žena (50) iz Aleksinca osumnjičena za ubijanje i zlostavljanje životinja
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 37 povezanih
Vazdušni napadi na energetska postrojenja u više zemalja Persijskog zaliva
RTV pre 13 minutajoš 69 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 6 satijoš 29 povezanih