Povezane vesti
"Bila sam zdrava, a onda se upalio alarm": Bojana Stamenov promenila život iz korena, odselila se iz Beograda, skinula oko 70…
Blic 18.11.2023
Pevačica Bojana Stamenov svoj život je promenila iz korena. Uspela je da, uz pomoć pravilne ishrane i treniga smrša oko 70 kilograma, a odlučila je i da se iz Beograda preseli u Suboticu. - Pisali su da sam skinula 80, ali ja sam se trenutno malo… »
Bojana STAMENOV promenila život iz korena: Odselila se iz Beograda i ne odustaje od dijete
Večernje novosti 17.11.2023
BOJANA STAMENOV više ne živi u Beogradu, gde je rođena i odrasla, već u Subotici. Foto: Printskrin RTS Poslednjih godina pevačica pravi drastične rezove u svom životu, pa osim selidbe iz prestonice, rešila je i da uđe ukoštac s kilogramima. Foto: ATA… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Barikade širom Beograda, građani se vraćaju iako ih policija uklanja: Nišlije blokirale kružni tok, Novosađani dve velike raskrsnice
Nova pre 6 minutajoš 213 povezane

Požar na deponiji Jovanovac u Kragujevcu lokalizovan, demantovana dezinformacija o eksploziji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane

Nove cene putarina u Srbiji! Već početkom jula se spremite na promene, a evo od čega zavisi tarifa
Kurir pre 3 satajoš 32 povezane

Studenti i opozicija pozivaju na bojkot Skupštine, vlast nastavlja rad bez opozicije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane