Povezane vesti
"Bila sam zdrava, a onda se upalio alarm": Bojana Stamenov promenila život iz korena, odselila se iz Beograda, skinula oko 70…
Blic 18.11.2023
Pevačica Bojana Stamenov svoj život je promenila iz korena. Uspela je da, uz pomoć pravilne ishrane i treniga smrša oko 70 kilograma, a odlučila je i da se iz Beograda preseli u Suboticu. - Pisali su da sam skinula 80, ali ja sam se trenutno malo… »
Bojana STAMENOV promenila život iz korena: Odselila se iz Beograda i ne odustaje od dijete
Večernje novosti 17.11.2023
BOJANA STAMENOV više ne živi u Beogradu, gde je rođena i odrasla, već u Subotici. Foto: Printskrin RTS Poslednjih godina pevačica pravi drastične rezove u svom životu, pa osim selidbe iz prestonice, rešila je i da uđe ukoštac s kilogramima… »
Vesti dana »

„Ovo nije samo protest, ovo je odgovor“: Studenti blokiraju zgradu Osnovnog suda u Nišu u znak podrške novosadskim aktivistima u pritvoru
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Putin neće doći na mirovne pregovore u Istanbul, poznato ko će predstavljati Rusiju
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana

Univerzitet u Beogradu pozvao sve aktere da stvore uslove za završetak školske godine: Kakav će biti odgovor studenata u blokadi?
Blic pre 4 satijoš 1 povezana