Povezane vesti
Predsednik Vučić otvorio novoizgrađeno sportsko zdanje "Kraljevica" u Zaječaru: Svako mesto mora da ima jedan stadion kao…
Kurir 19.11.2023
* Kapacitet stadiona 8.168 mesta * Ceo projekat koštao 3,3 milijardi dinara * Jedan je od tri, uz Leskovac i Loznicu, koji su izgrađeni u skladu sa najvišim UEFA standardima. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je novoizgrađeni… »
"Džajo, ja odavde ne bih mogao da dobacim do gola" Vučić: Ne znam kako oni šutiraju odavde, a onda je prišao mali Veljko…
Kurir 19.11.2023
ZAJEČAR - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas novoizgrađeni stadion u Zaječaru. Izašao je na teren pa se podsetio i kako je to bilo kad je postavljan kamen-temeljac. - Kad smo stavljali kamen-temeljac u Kraljevici gledali su me kao… »
Vučić i Čeferin obišli novoizgrađeni stadion "Kraljevica“ u Zaječaru
Sportski žurnal 19.11.2023
Stadion se nalazi u okviru Sportsko-rekreativnog kompleksa i jedan je od tri, uz Leskovac i Loznicu, koji su izgrađeni u skladu sa najvišim UEFA standardima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i prvi čovek Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander… »
Predsednik Aleksandar Vučić na otvaranju stadiona "Kraljevica“ u Zaječaru: "Nismo u Londonu, neverovatno"
Telegraf 19.11.2023
Otvara se novi stadion. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas novoizgrađeni stadion "Kraljevica“ u Zaječaru. Stadion se nalazi u okviru Sportsko-rekreativnog kompleksa i jedan je od tri, uz Leskovac i Loznicu, koji su izgrađeni u… »
Vučić: Novi Nacionalni stadion u Beogradu treba da bude završen do decembra 2026. (VIDEO)
RTV 19.11.2023
ZAJEČAR - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, prilikom obilaska novoizgrađenog stadiona u Zaječaru, da je Fudbalski savez Srbije uputio dopis da se Finale lige Evrope igra na novom Nacionalnom stadionu u Beogradu, koji kako je rekao… »
Predsednik UEFA kraj Vučića u Leskovcu: Pogledajte ko sve gleda meč Srbija - Bugarska! (foto)
Mondo 19.11.2023
U Srbiju došao i prvi čovek evropskog fudbala, na novoizgrađeni stadion u Leskovcu. U Srbiju došao i prvi čovek evropskog fudbala, na novoizgrađeni stadion u Leskovcu. Utakmicom Srbija - Bugarska na stadionu "Dubočica" u Leskovcu naša… »
Vučić: Novi Nacionalni stadion u Beogradu treba da bude završen do decembra 2026.
Politika 19.11.2023
ZAJEČAR – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, prilikom obilaska novoizgrađenog stadiona u Zaječaru, da je Fudbalski savez Srbije uputio dopis da se Finale lige Evrope igra na novom Nacionalnom stadionu u Beogradu, koji kako je rekao… »
Vučić u Zaječaru: Nacionalni stadion u Beogradu biće završen do 1. decembra 2026.
Beta 19.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nakon otvaranja stadiona u Zaječaru i Loznici biti rekonstruisani stadioni u Nišu i Kragujevcu, a sledi izgradnja nacionalnog stadiona u Beogradu. On je u obilasku novoizgrađenog stadiona… »
Urađeno je više puteva nego što je iko u istoriji Zaječara: Vučić na novom stadionu - "Dali smo sve od sebe"
Večernje novosti 19.11.2023
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju novoizgrađenog stadiona "Kraljevica" u Zaječaru. FOTO: Novosti Prema rečima predsednika, urađeno je više puteva nego što je iko u istoriji Zaječara. - Urađene su dve škole, moraćemo i… »
"Pokažite mi zemlju naše veličine sa 5 milijardi na računu": Vučić na otvaranju novog stadiona u Zaječaru sa Čeferinom…
Blic 19.11.2023
- Kad smo stavljali kamen temeljac u Kraljevici gledali su me ljudi kao ludaka. To je bilo pre dve i po godine. Gledaju me novinari da l' sam flipnuo, šta li je u mojoj glavi, došli po nekoj kiši, stavili kamen temeljac, ali na kraju kao što vidite… »
Vučić: Novi Nacionalni stadion u Beogradu treba da bude završen do decembra 2026.
Vesti online 19.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, prilikom obilaska novoizgrađenog stadiona u Zaječaru, da je Fudbalski savez Srbije uputio dopis da se finale lige Evrope igra na novom Nacionalnom stadionu u Beogradu, koji kako je rekao, treba da… »
Vučić: Nacionalni stadion u Beogradu biće završen do 1. decembra 2026.
Novi magazin 19.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nakon otvaranja stadiona u Zaječaru i Loznici biti rekonstruisani stadioni u Nišu i Kragujevcu, a sledi izgradnja nacionalnog stadiona u Beogradu. On je u obilasku novoizgrađenog stadiona… »
Vučić Na pitanje "novosti": ''Zahvalni smo Čeferinu, mnogo pomaže razvoju fudbala ovde''
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, danas je obišao i otvorio novoizgrađeni stadion "Kraljevica", u Zaječaru. FOTO: Novosti Na pitanje naše novinarke, da li će Srbija postati zemlja fudbala nakon svih ovih stadiona predsednik je istakao da je fudbal… »
Vučić: Nacionalni stadion biće završen do 1. decembra 2026, konkurisali smo za finale Lige Evrope
N1 Info 19.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će nakon otvaranja stadiona u Zaječaru i Loznici biti rekonstruisani stadioni u Nišu i Kragujevcu, a sledi izgradnja nacionalnog stadiona u Beogradu. On je u obilasku novoizgrađenog stadiona… »
Vučić rekao do kada će biti izgrađen nacionalni stadion u Beogradu: Ovo je rok
Danas 19.11.2023
Nacionalni stadion biće izgrađen u narednih nekoliko godina, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas do kada bi trebalo da bude završen. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nakon otvaranja stadiona u Zaječaru i… »
Vučić: Nacionalni fudbalski stadion gotov do 1. decembra 2026, treba nam više stadiona
Radio 021 19.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obilaska novog stadiona "Kraljevica" u Zaječaru naveo rok do kog će biti završen Nacionalni fudbalski stadion u Surčinu. Vučić je u obilasku stadiona "Kraljevica" bio u pratnji predsednika Uefe… »
Veličanstveno: Pogledajte kako izgleda fudbalska lepotica u Zaječaru (foto/video)
PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić danas će tokom posete Zaječaru, otvoriti novoizgrađeni velelepni fudbalski stadion "Kraljevica". FOTO: Novosti Ovo velelepno sportsko zdanje, novi fudbalski stadion "Kraljevica" čija je gradnja krenula pre dve i… »
Vučić danas obilazi novoizgrađeni stadion "Kraljevica“ u Zaječaru
Telegraf 19.11.2023
Kapacitet stadiona iznosi 8.168 mesta, a ceo projekat koštao je 3,3 milijarde dinara. Danas je veliki dan za Zaječar i čitavu Timočku Krajinu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će danas novoizgrađeni stadion "Kraljevica“ u Zaječaru… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 5 minutajoš 180 povezanih
Vučić zamerio Vučeviću zbog povlačenja Predloga izmena Zakona o visokom obrazovanju
Danas pre 55 minutajoš 40 povezanih
Kijev tvrdi da je Moskva ispalila balističku raketu, Kremlj bez komentara
BBC News pre 54 minutajoš 35 povezanih
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 30 minutajoš 87 povezanih
Hronologija tragedije u Novom Sadu: Stradalo 15 ljudi, saslušano više od 70 osoba, danas uhapšeno njih 11
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih