Повезане вести

Председник Вучић отворио новоизграђено спортско здање "Краљевица" у Зајечару: Свако место мора да има један стадион као…

Председник Вучић отворио новоизграђено спортско здање "Краљевица" у Зајечару: Свако место мора да има један стадион као…

Курир 19.11.2023
* Капацитет стадиона 8.168 места * Цео пројекат коштао 3,3 милијарди динара * Један је од три, уз Лесковац и Лозницу, који су изграђени у складу са највишим УЕФА стандардима. Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је… »
"Џајо, ја одавде не бих могао да добацим до гола" Вучић: Не знам како они шутирају одавде, а онда је пришао мали Вељко (фото)…

"Џајо, ја одавде не бих могао да добацим до гола" Вучић: Не знам како они шутирају одавде, а онда је пришао мали Вељко (фото)…

Курир 19.11.2023
ЗАЈЕЧАР - Председник Србије Александар Вучић обишао је данас новоизграђени стадион у Зајечару. Изашао је на терен па се подсетио и како је то било кад је постављан камен-темељац. - Кад смо стављали камен-темељац у Краљевици… »
Вучић и Чеферин обишли новоизграђени стадион "Краљевица“ у Зајечару

Вучић и Чеферин обишли новоизграђени стадион "Краљевица“ у Зајечару

Спортски журнал 19.11.2023
Стадион се налази у оквиру Спортско-рекреативног комплекса и један је од три, уз Лесковац и Лозницу, који су изграђени у складу са највишим УЕФА стандардима. Председник Србије Александар Вучић и први човек Европске фудбалске… »
Председник Александар Вучић на отварању стадиона "Краљевица“ у Зајечару: "Нисмо у Лондону, невероватно"

Председник Александар Вучић на отварању стадиона "Краљевица“ у Зајечару: "Нисмо у Лондону, невероватно"

Телеграф 19.11.2023
Отвара се нови стадион. Председник Србије Александар Вучић обишао је данас новоизграђени стадион "Краљевица“ у Зајечару. Стадион се налази у оквиру Спортско-рекреативног комплекса и један је од три, уз Лесковац и Лозницу, који… »
Председник УЕФА крај Вучића у Лесковцу: Погледајте ко све гледа меч Србија - Бугарска! (фото)

Председник УЕФА крај Вучића у Лесковцу: Погледајте ко све гледа меч Србија - Бугарска! (фото)

Мондо 19.11.2023
У Србију дошао и први човек европског фудбала, на новоизграђени стадион у Лесковцу. У Србију дошао и први човек европског фудбала, на новоизграђени стадион у Лесковцу. Утакмицом Србија - Бугарска на стадиону "Дубочица" у Лесковцу… »
"Покажите ми земљу наше величине са 5 милијарди на рачуну": Вучић на отварању новог стадиона у Зајечару са Чеферином: Важно…

"Покажите ми земљу наше величине са 5 милијарди на рачуну": Вучић на отварању новог стадиона у Зајечару са Чеферином: Важно…

Блиц 19.11.2023
- Кад смо стављали камен темељац у Краљевици гледали су ме људи као лудака. То је било пре две и по године. Гледају ме новинари да л' сам флипнуо, шта ли је у мојој глави, дошли по некој киши, ставили камен темељац, али на… »
Вучић: Нови Национални стадион у Београду треба да буде завршен до децембра 2026.

Вучић: Нови Национални стадион у Београду треба да буде завршен до децембра 2026.

Вести онлине 19.11.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, приликом обиласка новоизграђеног стадиона у Зајечару, да је Фудбалски савез Србије упутио допис да се финале лиге Европе игра на новом Националном стадиону у Београду, који како… »
Вучић: Национални стадион у Београду биће завршен до 1. децембра 2026.

Вучић: Национални стадион у Београду биће завршен до 1. децембра 2026.

Нови магазин 19.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће након отварања стадиона у Зајечару и Лозници бити реконструисани стадиони у Нишу и Крагујевцу, а следи изградња националног стадиона у Београду. Он је у обиласку… »
Вучић На питање "новости": ''Захвални смо Чеферину, много помаже развоју фудбала овде''

Вучић На питање "новости": ''Захвални смо Чеферину, много помаже развоју фудбала овде''

Вечерње новости 19.11.2023
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић, данас је обишао и отворио новоизграђени стадион "Краљевица", у Зајечару. ФОТО: Новости На питање наше новинарке, да ли ће Србија постати земља фудбала након свих ових стадиона председник је… »
Вучић: Национални стадион биће завршен до 1. децембра 2026, конкурисали смо за финале Лиге Европе

Вучић: Национални стадион биће завршен до 1. децембра 2026, конкурисали смо за финале Лиге Европе

Н1 Инфо 19.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће након отварања стадиона у Зајечару и Лозници бити реконструисани стадиони у Нишу и Крагујевцу, а следи изградња националног стадиона у Београду. Он је у обиласку… »
Вучић: Национални фудбалски стадион готов до 1. децембра 2026, треба нам више стадиона

Вучић: Национални фудбалски стадион готов до 1. децембра 2026, треба нам више стадиона

Радио 021 19.11.2023
Председник Србије Александар Вучић је током обиласка новог стадиона "Краљевица" у Зајечару навео рок до ког ће бити завршен Национални фудбалски стадион у Сурчину. Вучић је у обиласку стадиона "Краљевица" био у пратњи… »
Величанствено: Погледајте како изгледа фудбалска лепотица у Зајечару (фото/видео)

Величанствено: Погледајте како изгледа фудбалска лепотица у Зајечару (фото/видео)

Вечерње новости 19.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Србије, Александар Вучић данас ће током посете Зајечару, отворити новоизграђени велелепни фудбалски стадион "Краљевица". ФОТО: Новости Ово велелепно спортско здање, нови фудбалски стадион "Краљевица" чија је градња… »
Вучић данас обилази новоизграђени стадион "Краљевица“ у Зајечару

Вучић данас обилази новоизграђени стадион "Краљевица“ у Зајечару

Телеграф 19.11.2023
Капацитет стадиона износи 8.168 места, а цео пројекат коштао је 3,3 милијарде динара. Данас је велики дан за Зајечар и читаву Тимочку Крајину. Председник Србије Александар Вучић обићи ће данас новоизграђени стадион "Краљевица“ у… »

Вести дана »