"Pokažite mi zemlju naše veličine sa 5 milijardi na računu": Vučić na otvaranju novog stadiona u Zaječaru sa Čeferinom: Važno je da ovo talenata što ima u Srbiji ostavimo za sebe, da ne odu (video)

Blic 19.11.2023
"Pokažite mi zemlju naše veličine sa 5 milijardi na računu": Vučić na otvaranju novog stadiona u Zaječaru sa Čeferinom…

- Kad smo stavljali kamen temeljac u Kraljevici gledali su me ljudi kao ludaka. To je bilo pre dve i po godine. Gledaju me novinari da l' sam flipnuo, šta li je u mojoj glavi, došli po nekoj kiši, stavili kamen temeljac, ali na kraju kao što vidite završili smo. I u Leskovcu danas ako bude sreće posle 24 godine da se plasiramo na Evropsko prvenstvo - kaže predsednik Aleksandar Vučić na otvaranju novog stadiona "Kraljevica" u Zaječaru.

Vučić obilazi stadion zajedno sa Aleksandrom Čeferinom, predsednikom UEFE. - Uputili smo dopis da se igra finale Lige Evrope na našem novom Nacionalnom stadionu u Surčinu koji će biti izgrađen do 1. decembra 2026. godine - otkrio je Vučić. - Imamo u planu još da rekonstruišemo stadion "Čair" u Nišu, "Čika Daču" u Kragujevcu, u Novom Sadu i da izgradimo nacionalni stadion u Surčinu. Ostaju nam problem Crvena zvezda i Partizan. Bio sam na Zvezdinom stadionu protiv

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »