Povezane vesti

Đoković: Poseban trenutak za mene

Đoković: Poseban trenutak za mene

Danas 20.11.2023
Novak Đoković je pobedom nad Janikom Sinerom od 2:0 u setovima po sedmi put u karijeri osvojio Završni masters, po čemu je postao jedini teniser u Open eri kome je to pošlo za rukom. – Jako poseban momenat. Ovo je jedna od najboljih zezona koju sam… »
"Stalno me podsećaju da sam..." Novak Đoković obelodanio kako to da mu ne pada na pamet da prestane da dominira

"Stalno me podsećaju da sam..." Novak Đoković obelodanio kako to da mu ne pada na pamet da prestane da dominira

Večernje novosti 19.11.2023
Novak Đoković je nakon ispisivanja istorije u Torinu bio pun emocija, a nije mogao da se ne dotakne porodice. FOTO: Tanjug/AP Srpski teniser Novak Đoković pokorio je još jednom teniski svet, a sada se okreće obavezama u reprezentaciji Srbije. Imao… »
"E, 'ajde SAD da pokažeš!" Novak Đoković osvojio Torino pa otkrio kako je razbio Alkaraza

"E, 'ajde SAD da pokažeš!" Novak Đoković osvojio Torino pa otkrio kako je razbio Alkaraza

Srpski teniser Novak Đoković nakon meča u kome je osvojio sedmi trofej na Završnom mastersu otvorio je dušu "Sport klubu", otkrio je šta je bio prelomni momenat na turniru. FOTO: Tanjug/AP Otkrio je Đoković da ga je trofej namenjen igraču broj… »
"Moja kruna"! Novak Đoković nije mogao da suzdrži emocije posle osvajanja Završnog mastersa u Torinu

"Moja kruna"! Novak Đoković nije mogao da suzdrži emocije posle osvajanja Završnog mastersa u Torinu

NOVAK Đoković je po sedmi put put podigao trofej na Završnom masters turniru. Nakon duela izneo je utiske najbolji teniser planete. FOTO: Tanjug/AP Srbin je istakao zadovoljstvo celokupnom sezonom. - Jedna od najboljih sezona koju sam imao u životu… »
"Dva anđela mi daju snagu" Novak Đoković otkrio kako pobeđuje sve pred sobom

"Dva anđela mi daju snagu" Novak Đoković otkrio kako pobeđuje sve pred sobom

Novak Đoković je nakon ispisivanja istorije u Torinu bio pun emocija, a nije mogao da se ne dotakne porodice. FOTO: Tanjug/AP Srbin je davajući izjavu nakon meča koji je dobio protiv Janika Sinera odmah otrčao ka svojoj loži gde je zagrlio Stefana i… »

Vesti dana »