Povezane vesti
Đoković: Poseban trenutak za mene
Danas 20.11.2023
Novak Đoković je pobedom nad Janikom Sinerom od 2:0 u setovima po sedmi put u karijeri osvojio Završni masters, po čemu je postao jedini teniser u Open eri kome je to pošlo za rukom. – Jako poseban momenat. Ovo je jedna od najboljih zezona koju sam imao… »
"Stalno me podsećaju da sam..." Novak Đoković obelodanio kako to da mu ne pada na pamet da prestane da dominira
Večernje novosti 19.11.2023
Novak Đoković je nakon ispisivanja istorije u Torinu bio pun emocija, a nije mogao da se ne dotakne porodice. FOTO: Tanjug/AP Srpski teniser Novak Đoković pokorio je još jednom teniski svet, a sada se okreće obavezama u reprezentaciji Srbije. Imao je… »
"E, 'ajde SAD da pokažeš!" Novak Đoković osvojio Torino pa otkrio kako je razbio Alkaraza
Srpski teniser Novak Đoković nakon meča u kome je osvojio sedmi trofej na Završnom mastersu otvorio je dušu "Sport klubu", otkrio je šta je bio prelomni momenat na turniru. FOTO: Tanjug/AP Otkrio je Đoković da ga je trofej namenjen igraču broj jedan na… »
"Dva anđela mi daju snagu" Novak Đoković otkrio kako pobeđuje sve pred sobom
Novak Đoković je nakon ispisivanja istorije u Torinu bio pun emocija, a nije mogao da se ne dotakne porodice. FOTO: Tanjug/AP Srbin je davajući izjavu nakon meča koji je dobio protiv Janika Sinera odmah otrčao ka svojoj loži gde je zagrlio Stefana i… »
"Moja kruna"! Novak Đoković nije mogao da suzdrži emocije posle osvajanja Završnog mastersa u Torinu
NOVAK Đoković je po sedmi put put podigao trofej na Završnom masters turniru. Nakon duela izneo je utiske najbolji teniser planete. FOTO: Tanjug/AP Srbin je istakao zadovoljstvo celokupnom sezonom. - Jedna od najboljih sezona koju sam imao u životu… »
Vesti dana »
Pavićević o odlaganju sednice i Brnabić: Pitanje je bilo samo na koji način može da izvuče najveću političku korist
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Tramp objavio snimak marinaca koji su presreli iranski brod! Čuje se upozorenje da "ne pokušava da probije blokadu", Kina traži od Teherana "normalnu plovidbu"
Kurir pre 34 minutajoš 15 povezanih
PROMENLjIVO OBLAČNO I TOPLO: Sunce uz moguće pljuskove u pojedinim delovima Srbije
Glas juga pre 1 satjoš 15 povezanih
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
Beta pre 49 minutajoš 11 povezanih
(Foto, video) Noć terora u Ukrajini! Gradovi u plamenu, crn dim iznad Kijeva, nebo se crveni: Rusi udarali u talasima, 14 mrtvih
Blic pre 4 minutajoš 12 povezanih