Povezane vesti
Anita, ne plači, ljutiće se Žarko! Reči Irfana Mensura odjeknule na komemoraciji Lauševiću!
Story 20.11.2023
Komemoracija povodom smrti Žarka Lauševića upriličena je danas u 11 sati u Jugoslovneskom dramskom pozorištu. U glumčevo matično pozorište došle su brojne kolege kako bi se oprostile od velikana srpskog glumišta. Brojni glumci, kolege i… »
Zbogom, voljeni oče: Asja, Dušan i Jana dostojanstveni na Novom groblju
Story 20.11.2023
Žarko Laušević sahranjen je na Novom groblju. Poslednjem ispraćaju glumačke legende prisustvovali su članovi porodice, sin i ćerke Žarka Lauševića i supruga Anita. Žarkova želja bila je da ga kremiraju, a u kapeli se oglasio hor sa pesmama… »
"Nemoj ko da je suzu pustio!" Irfan Mensur se obratio i porodici: Anita, deco, ljudi, nemojte! Ljutiće se Žarko, znam ga..."
Kurir 20.11.2023
Komemoracija povodom smrti Žarka Lauševića upriličena je danas u 11 sati u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, matičnom teatru glumca koji nas je napustio 15. novembra u 63. godini usled teške bolesti. Poznata lica skupila su se da se oproste od… »
Višeminutni aplauz za Žarka Lauševića na komemoraciji u JDP-u
RTS 20.11.2023
Komemoracija Žarku Lauševiću (1960–2023) održana je danas u ispunjenom Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je glumac pozdravljen dugotrajnim, višeminutnim aplauzom. Pored članova porodice, komemoraciji su prisustvovali brojni glumci… »
Ispraćaj za kremaciju Žarka Lauševića na Novom groblju
RTS 20.11.2023
Posle komemoracije Žarku Lauševiću u JDP-u, održan je ispraćaj za kremaciju na Novom groblju u Beogradu. Komemoracija Žarku Lauševiću (1960–2023) održana je u ispunjenom Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je glumac pozdravljen dugotrajnim… »
Radoš Bajić vidno potresen napustio komemoraciju: Skup završen petominutnim aplauzom u čast Lauševiću (video)
Večernje novosti 20.11.2023
KOMEMORATIVNI skup posvećen Žarku Lauševiću završen je petominutnim aplauzom u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, u kojem su se okupili članovi porodice proslavljenog glumca, prijatelji, kolege i brojni poštovaoci. Foto: Novosti Nakon govora Petra… »
"Naslutio je kraj, zato je i došao na scenu, da se pokloni publici": Potresne reči na ispraćaju Žarka Lauševića
Mondo 20.11.2023
Komemoracija Žarku Lauševiću u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kolege, prijatelji i porodica se opraštaju od slavnog glumca. Komemoracija Žarku Lauševiću u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kolege, prijatelji i porodica se opraštaju od… »
"Nemoj ko da je suzu pustio, Anita, deco, ljutiće se, znam": Emotivan govor Irfana Mensura na komemoraciji Žarku Lauševiću…
KOMEMORACIJA povodom smrti Žarka Lauševića održava se danas u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Foto: N. Skenderija Veliki broj prijatelja i kolega je došao da se oprosti od legendarnog glumca. Među prvima su stigli: Milan Caci Mihailović, Vesna… »
"Moj dobri kume, putuj sa anđelima": Mima Karadžić se oprostio od svog dugogodišnjeg prijatelja (foto)
OKUPLjENIMA na komemoraciji preminulom glumcu Žarku Lauševiću, u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, obratio se i Mima Karadžić, koji je bio njegov dugogodišnji prijatelj i kum. Foto: N. Skenderija - Kad smo bili klinci, između ostalog, igrali smo… »
"Nemojte ko da je suzu pustio, ljutiće se Žarko!" Potresne reči Irfana Mensura na ispraćaju legendarnog glumca
Mondo 20.11.2023
U Jugoslovenskom dramskom pozorištu održava se komemoracija Žarku Lauševiću! U Jugoslovenskom dramskom pozorištu održava se komemoracija Žarku Lauševiću! U Jugoslovenskom dramskom pozorištu održava se komemoracija povodom smrti glumca Žarka… »
"Kume moj, putuj sa anđelima!" Mima Karadžić održao potresan govor na komemoraciji Lauševića - nema te, moj dobri Laćo!
Mondo 20.11.2023
Na komemoraciji se okupljenima obratio i Milutin Mima Karadžić, koji je bio dugogodišnji prijatelj i kum Žarka Lauševića. Na komemoraciji se okupljenima obratio i Milutin Mima Karadžić, koji je bio dugogodišnji prijatelj i kum Žarka Lauševića… »
On je bio šarac, ja buzdovan Svi plakali nakon Mimine priče o detinjstvu sa Laušem: Došao je dečak, fino očešljan…
Kurir 20.11.2023
Komemoracija povodom smrti Žarka Lauševića upriličena je danas u 11 sati u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, matičnom teatru glumca koji nas je napustio 15. novembra u 63. godini usled teške bolesti. Na komemoraciji Žarku Lauševiću govore… »
Vesti dana »
Glumac Radoslav Milenković se obratio studentima: Nagovestili ste proleće, a u proleće vraćaju se rode
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 2 satajoš 1 povezana