Povezane vesti
(Foto) Merlin ne štedi: Dino na koncertu u Beogradu nosio zlatne naočare kojih ima samo 40 na celom svetu - evo koliko ih je…
Blic 22.11.2023
Poznati bosansko-hercegovački kantautor Dino Merlin održao je sinoć treći uzastopni koncert u Beogradu, koji je bio popunjen do poslednjeg mesta. Dino je na koncertu, između ostalog, bio i u crno-beloj košulji sa pozlaćenim naočarima, koje su mnogima… »
"Treba živeti sa tim": Dina Merlina preplavile emocije u Areni, otvorio dušu o najtežim momentima: "u pitanju su velika…
Blic 21.11.2023
Dino Merlin održao je večeras treći koncert u srpskoj prestonici, a publici je odlučio da otvori dušu dok je pričao o pesmi "Skoro će zima". - Pre tri noći smo imali premijeru ove pesme, a to je nešto posebno za mene. To su sve moje male životne drame -… »
(Video) "zato je meni broj 8 važan": Dino Merlin progovorio o najvećoj intimi na trećem koncertu u Areni - publika u transu
Blic 21.11.2023
Pevač Dino Merlin održao je večeras treći uzastopni koncert u srpskoj prestonici, a beogradska Arena bila je popunjena do poslednjeg mesta. Dino je na koncertu otvorio dušu publici, pa je spomenuo suprugu, ali i naslednike. - Upoznao sam nekada devojku… »
(Video) Merlin stigao u Arenu na treći koncert: Dino došao u društvu ove pevačice - pevač ne skida osmeh sa lica
Blic 21.11.2023
Čuveni kantautor Dino Merlin večeras održava treći uzastopni koncert u srpskoj prestonici. Dino je stigao u beogradsku Arenu, a pred okupljenim pripadnicima sedme sile pojavio se u crnom. Nije skidao osmeh sa lica, a u automobilu kojim je došao bila je i… »
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnog talasa! Objavljena prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Prvo stižu pljuskovi sa grmljavinom, a onda i sneg!
Blic pre 11 minutajoš 33 povezane
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Huti izdali novo upozorenje
RTS pre 6 minutajoš 49 povezanih
Ukrajinski zvaničnici odbacili Trampove navode da treba zameniti Zelenskog novim predsednikom
N1 Info pre 21 minutajoš 39 povezanih
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 6 satijoš 10 povezanih
Sutra počinje štampanje glasačkih listića za izbore 25. oktobra, u birački spisak upisano 6.450.523 birača
Morava info pre 1 satjoš 22 povezane